TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Prins Louis slår rekord med sin dopbild – får alla att jubla med sitt uttryck

18 jul, 2018 
Malin Ljung
Prins Louis dopbild gör succé
Prins Louis är bara tre månader gammal, men han slår redan rekord med sin dopbild. Nu jublar följarna över det brittiska kungahusets yngsta familjemedlem.
Annons

Förra veckan var det dags för kungligt dop. Denna gång var det prins William och Kate Middletons tredje barn, lilla prins Louis, som var huvudpersonen.

Ceremonin var liten och privat, bara de allra närmaste var inbjudna och det var långt ifrån ett direktsänt event som de senaste svenska kungadopen har blivit.

Men även om William och Kate gärna höll ceremonin privat så har de nu delat med sig av bilder från dopet. Det är fotografen Matt Porteous som tagit bilderna och det är framför allt en av dem som sticker ut lite extra. Det är en bild på Kate som håller Louis i sin famn, och de båda skrattar stort åt något utanför bild.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– De hoppas att alla ska tycka om de här fantastiska bilderna på prins Louis som de själva gör, hälsar prinsparets stab i ett meddelande under måndagen.

Under dopet bar Kate Middleton en fantastiskt vacker klänning från Alexander McQueen. Samma designer som ligger bakom hennes bröllopsklänning, och sanningen är den att Kate även hade på sig något från Alexander McQueen när hennes äldre barn prins George, 4, och prinsessan Charlotte, 2, döptes.

Efter att bilderna publicerats på brittiska kungahusets Instagram-konto har kommentarerna vält in och följarna jublar över hur otroligt söt lille Louis är.

“Det är den mest bedårande bild jag sett”, skriver en person.

“Åh herregud, det är här målet!”, skriver en annan.

Och visst är det supergulliga bilder! Se dem här:

FOTO: Matt Porteous, Ibl

Annons