ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Därför går prins Julian inte på förskola – sanningen bakom prinsessan Sofias beslut

02 feb, 2022 
prinsessan Sofia och prins Carl Philip med sonen prins Julian
Förra året föddes prins Carl Philip och prinsessan Sofias son, prins Julian.
Varför går han inte på förskola?
Nu svarar hovet på frågan!
Annons
Här skakar prästen prins Julian under dopet – se det omtalade klippetBrand logo
Här skakar prästen prins Julian under dopet – se det omtalade klippet

Prinsessan Sofias, 37, resa in i kungafamiljen var till en början inte så enkel, tvärtom. Eftersom hon tidigare varit en av deltagarna i dokusåpan Paradise hotel samt varit modell, så var det många som rynkade på näsan när hon skulle bli Sveriges nästa prinsessa. Någon som struntade fullständigt i prinsessans förflutna var vår prins Carl Philip, 42 – med all rätt!

Idag har nog de flesta lagt prinsessan Sofias bakgrund bakom sig och vänt blad helt.

Prinsessan Sofia lever idag ett stillsamt familjeliv tillsammans med prins Carl Philip och deras tre gemensamma barn, sönerna prins Alexander, prins Gabriel och prins Julian.

Den sistnämnde föddes för mindre än ett år sedan.

Varför går prins Julian inte på förskolan?

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har ännu inte släppt iväg deras yngste son till förskolan. Frågan är, varför? Orsaken är simpel. Han har helt enkelt inte fyllt ett år ännu. Prins Julian är i skrivande stund bara tio månader gammal. Och det tillhör ju inte vanligheten att ett barn går på förskola innan sin ettårsdag.

Annons

– Prins Julian är inte ett år än, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Hänt.

Vad gör prinsessan Sofia om dagarna?

Något som många undrar över är vad prinsessan Sofia nu gör om dagarna, förutom att vara mamma såklart. Sanningen är att hon faktiskt har börjat jobba lite smått.

Innan prins Julian föddes så jobbade prinsessan inom vården. Men där är hon inte nu, inte än i alla fall.

Prinsessan arbetar mer administrativt numera.

– Prinsessan arbetar med sina stiftelser, säger Margareta Thorgren till Hänt.

Dock har ju prinsessan Sofia alltid haft ett brinnande hjärta för vård och omsorg. Så det skulle nog inte förvåna många om vi snart ser henne inom vården igen!

FOTO: Fredrik Sandberg/TT

Annons