Artikeln innehåller reklamlänkar

Prins Harrys nya barnbesked – 3 månader efter sonens födsel

Prins Harrys nya barnbesked med Meghan Markle

Meghan Markle och maken prins Harry fick en son i våras. I en intervju med brittiska Vouge avslöjar nu prinsen hur många barn han vill ha i framtiden.
Det här kostade Meghan Markles gravidkläder – miljonsummor
Slå på ljud

Det var i maj som Meghan Markle, 37, och prins Harrys, 34, son Archie Harrison Mountbatten-Windsor föddes. Två månader senare var det dags för dop och på plats var bland andra prins Charles och hans Camilla, prins William och Kate Middleton samt Meghan Markles mamma Doria Ragland.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Dopet var litet och privat, precis som makarna hade önskat sig. Folket fick nöja sig med att i efterhand få se de bilder som en fotograf tog under ceremonin. Prinsparet delade sedan med sig av bilderna på sitt Instagram-konto efter den stora dagen.

Hertigen och hertiginnan av Sussex är så glada att dela glädjen i dag med allmänheten som har varit otroligt stöttande sedan deras sons födsel. De tackar för er vänlighet i att välkomna deras förstfödde och firar detta speciella ögonblick”, skrev de i bildtexten.

Detta var även första gången som fansen fick se lille Archie Harrison Mountbatten-Windsors ansikte, något som gladde många.

Men titta vilken liten ängel”, skrev en person i en kommentar på Instagram vid tillfället.

Så många barn vill prins Harry ha i framtiden

Varken Meghan Markle eller prins Harry har tidigare avslöjat hur de tänker kring att ge sin son ett syskon. Men i en intervju med brittiska Vouge berättar prinsen nu hur många barn han skulle vilja ha i framtiden.

Det är under en diskussion om klimatet med doktor Jane Goodall som avslöjandet sker.

– Jag tror konstigt nog att tack vare de människor jag träffat och de platser jag haft ynnesten att besöka, så har jag alltid haft ett starkt band och en stark kärlek till naturen. Jag ser på det annorlunda nu, utan tvekan. Men jag har alltid försökt att, även innan jag skaffade barn eller ens började fundera på att skaffa barn…, säger Harry när han plötsligt blir avbruten av Jane Goodall.

– Inte för många barn bara!, kontrar hon.

– Två, max!, svarar prins Harry och avslutar sedan sitt resonemang:

– Jag har alltid tänkt att vi lånar den här jorden.

Innan detta uttalande har prins Harry sagt att han vill ha en stor familj med fem barn men verkar nu alltså ha kommit på andra tankar.

FOTO: SplashNews.com, MD/EXPRESS SYNDICATION / MEGA

SENASTE NYTT!