TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Prins Harry varnar gravida Meghan Markle inför julen

26 nov, 2018 
Malin Ljung
Prins Harry Meghan Markle
Meghan Markle ska få vara med på brittiska kungafamiljens julfirande. Men nu varnas hon av maken prins Harry på saker hon absolut inte får göra.
Annons

Det blir en speciell jul för den forna Hollywoodstjärnan Meghan Markle, 38. Det blir hennes första julfirande som gift med en prins – och dessutom gravid.

Ifjol var Meghan relativt nyförlovad med prins Harry och tilläts delta i den brittiska kungafamiljens julfestligheter. Åtminstone en viss del av dagen. I år kommer hon att vara med i hela kalaset.

Men nu varnas Meghan Markle för att ta ut svängarna för mycket inför drottning Elizabeth, 92. Maken Harry har tydliggjort för hustrun att hon måste hålla igen när det är dags för familjens traditionella charader.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hans farmor Elizabeth roas tydligen något enormt av att imitera kända personer hon träffat – men hon roas inte alls av att någon annan vinner. Och Meghan Markle kan på förhand ha en fördel då hon i flera år hyllats som skådespelerska i bland annat tv-serien Suits.

Drottningen måste vinna

– Hertiginnan måste stå emot den amerikanska ivern att vinna i allt. Hela familjen gillar att spela charader på juldagskvällen och hon får aldrig slå drottningen, som själv är en hyfsad skådespelerska, säger en av hovets adjutanter till Daily Express.

Annons

Den brittiska kungafamiljen är onekligen något isolerad från utomstående personer, och när de väl kommer in nya människor i deras konstellations ska de enligt adjutanten inte gilla när nykomlingarna glänser.

– De gillar inte skrytmånsar, särskilt inte nykomlingar som visar sig på styva linan.

Meghan var som sagt med redan ifjol så kanske har kungligheterna vant sig vid hennes närvaro. Då gjorde hon succé med sin julklapp till drottningen. Enligt traditionen är julklapparna inskaffade med glimten i ögat.

– Meghan köpte en liten hamster som sjunger med ett rep till hennes majestät. Det var så roligt, avslöjade en källa för Daily Star.

Högst på Meghan och Harrys önskelista lär det stå bebissaker. I slutet av april 2019 beräknas deras första barn födas.

FOTO: Ibl

Annons