Prins Harry om flirten med okända kvinnan: ”Dumt beslut”

08 jun, 2023 
https://image.hant.se/BylineSimon_.png.jpg?imageId=9275156&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Simon Lundh
Prins Harry
Prins Harry och Meghan Markle har varit gifta sedan 2018.
Nu bekräftar prinsen att han gjort ett misstag.
– Tänkte inte igenom mina handlingar, skriver han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så rika är kungahuset – här avslöjas miljonbeloppet
Så rika är kungahuset – här avslöjas miljonbeloppet

Prins Harry, 38, och Meghan Markle, 41, gifte sig för fem år sedan och har sedan dess varit ett av de mest omskrivna paren i världen. Under tiden har de fått barnen Archie, 4, och Lilibet, 1.

Skilsmässoryktena mellan prins Harry och Meghan Markle

Nyligen började det sippra ut rykten om att paret var påväg att skiljas. Något som Harrys mamma Dianas tidigare butler Paul Burell, 64, uttalade sig om.

– Är jag den enda personen i Storbritannien som tror att Harry till slut har insett sanningen om Meghan?, sa Paul.

Vidare bekräftade Paul att han dock tror Harry vill hålla ihop familjen.

– Harry ville alltid få barn och att bryta upp familjen nu vore inte bra. Därför tror jag han stannar kvar för att få se barnen växa upp. Annars skulle hon behålla dem i USA och han skulle inte få träffa dem. Därför tror jag Harry kommer att försöka hålla liv i det här så länge han kan, sa Paul då.

Prinsen i rättslig tvist i Storbritannien

Prinsen är mitt uppe i ett rättsligt fall där han bland annat anklagar brittiska tidningar för att tidigare ha avlyssnat hans telefon.

Annons

Några av dessa samtal kan spåras tillbaka till när Harry dejtade Chelsy Day av och till mellan 2004 och 2011. Enligt två artiklar i The Mirror från januari 2005 ska Harry ha flörtat med en annan tjej under en festkväll då Chelsy inte befann sig i samma stad.

Artiklarna nämnde även att Harrys dåvarande flickvän var rasande på honom och skällde ut honom under ett telefonsamtal. Ett telefonsamtal som tidningarna inte borde vetat om enligt Harry själv.

”Eftersom vi bodde i olika länder utgjordes en stor del av vårt förhållande av telefonsamtal. Jag vet att jag ofta pratade med henne då eftersom det var en påfrestande tid för mig men jag minns inte vad hennes reaktion var”, skriver i hans uttalande och fortsätter:

”Så hur kunde journalisterna känna till telefonsamtalet?”

Prins Harry medger att han gjort misstag

Prins Harry medger också att han under denna tid begick misstag när han dejtade Chelsy Day, enligt The Times.

Annons

”Jag var omogen, tänkte inte igenom mina handlingar och fattade ett dumt beslut. Och alla mina misstag visades upp offentligt”, står det i prins Harrys skrivna uttalande till rätten.

FOTO: MISC/Tejas Sandhu

Annons