Prins Harry förstör mamma Dianas exklusiva smycken

Storebrorsan William la beslag på mamma Dianas förlovningsring. Det stoppar dock inte prins Harry, som nu uppges förstöra prinsessans tiara för att kunna fria till flickvännen Meghan Markle.

Det är inte helt osannolikt att prins Harry, 32, inom en snar framtid kommer fria till flickvännen Meghan Markle, 35.

Nu kommer uppgifter om att den brittiska prinsen rotat i mamma Dianas smyckessamling för inspiration till en förlovningsring. Harry ska enligt sajten Radar Online ha lämnat in en tiara till en juvelerare som ska förvandla dyrgripen till en förlovningsring åt “Suits”-stjärnan.

Efter Dianas död ska hennes söner prins Harry och prins William, 34, ha valt ut sina favoriter från mammans smyckesskrin. William ska ha behållt en Cartier-klockan, medan Harry tog hennes förlovningsring.

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Dianas hemlighet avslöjad: ”Hon vägrade”

– Men de hade en överenskommelse om att den som förlovade sig först hade rätten till ringen, och det var så klart William och Kate, säger en källa.

Dock ska Meghan Markle älska smaragder, därav har Harry fått inspirationen till att göra om en vacker tiara med gröna juveler till en ring.

– För både Harry och William så är innebörden att använda mammans stenar som att de två stora kärlekarna i sitt liv sammanlänkas.

LÄS OCKSÅ: Prins Charles hotad – tvingad till att gifta sig med Diana

FOTO: Ibl