Prins Harry bekräftar sprickan med prins William

21 okt, 2019 
Prins Harry dålig relation med prins William
Det har länge spekulerats i att prins William och prins Harrys relation varit allt annat än bra.
Nu bekräftar Harry att de båda bröderna glidit isär.
– Det har varit dåliga dagar och goda dagar. Vi träffar inte varandra lika mycket som vi brukade göra, säger Harry i en tv-intervju.
Annons
Det här kostade Meghan Markles gravidkläder – miljonsummor
Det här kostade Meghan Markles gravidkläder – miljonsummor

Under helgen kom uppgifterna att prins Harry, 35, och hustrun Meghan Markle, 38, ställer in alla sina kungliga uppdrag. I sex veckor ska de enligt Daily Mail ta en paus för att de behöver mer ”tid med familjen”.

Paret ska enligt en källa med insyn tillbringa den lediga tiden både i Storbritannien, men också USA som Meghan Markle kommer ifrån.

På söndagen sändes en dokumentär om paret på ITV som filmats under tiden de var i Sydafrika med sonen Archie Mountbatten-Windsor. I den talade prins Harry ut om relationen med sin bror prins William, 37.

Prins Harry om dåliga relationen med Willian

Det har länge spekulerats i att de båda bröderna inte är särskilt bra vänner och att det finns en spricka mellan dem. Ett rykte som uppstod i samband med att Harry och Meghans namn togs bort från en sajt till en stiftelse som de brittiska prinsarna startat tillsammans.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Saker händer, det är oundvikligt när man är en del av den här familjen. Vi är bröder, det har varit dåliga dagar och goda dagar. Vi träffar inte varandra lika mycket som vi brukade göra, säger prins Harry till journalisten Tom Bradby i ITV-dokumentären.

Annons

Även om prins Harry säger sig hysa stor kärlek till sin storebror bekräftar han samtidigt att de går åt olika håll.

– Men jag älskar honom. Vi är bröder, vi kommer alltid att vara bröder. Vi är definitivt på väg åt olika håll just nu men jag kommer alltid att finnas där för honom och jag vet att han alltid kommer att finnas där för mig.

Meghan Markle om kampen

Även Meghan Markle intervjuas i dokumentären och där talar hon bland annat om den tuffa tiden som nybliven mamma. Hon har mötts av massiv kritik och negativa artiklar om sig själv, något som tagit hårt på Meghan Markle.

– Varje kvinna, särskilt när de är gravida, är sårbara. Så det blev riktigt utmanande. Och när du har en nyfödd, du vet. Speciellt som kvinna – det är mycket, säger hon och fortsätter:

– Så att addera det på toppen av allt, bara att försöka vara en nybliven mamma eller nygift. Det är… ja… och tack för att du frågade, för det är inte många som har frågat ifall jag är okej. Men det är en väldigt verklig sak att gå igenom bakom kulisserna.

Annons

Tom Brady frågar om det går att säga att Meghan Markle ”inte är okej”, som i ”att det verkligen har varit en kamp” – varpå Meghan svarar med ett tydligt ja.

FOTO: TT

Annons