Prins Daniels syster Anna Westling – därför syns hon inte

Anna Westling

Prins Daniel fann kärleken i kronprinsessan Victoria och blev då en del av den svenska kungafamiljen.
Men hur kommer det sig att hans syster Anna Westling Söderström så sällan syns till och hur ser egentligen hennes relation ut till de kungliga familjemedlemmarna? Vi reder ut!

När Prins Daniel var 27 år gammal och arbetade som personlig tränare på ett lyxgym på Östermalm i Stockholm, träffade han plötsligt den svenska kronprinsessan Victoria. Kärlek uppstod och det har nu gått nästan 10 år sedan paret gifte sig och Daniel blev en del av den svenska kungafamiljen.

Det var inte bara för Daniel som livet förändrades, även hans föräldrar Ewa Westling, 75, och Olle Westling, 75, från Ockelbo, blev plötsligt inbjudna till slottet i kungliga sammanhang. Dessutom har Daniel en syster – Anna Westling Söderström, 49, som bor i Gävle tillsammans med maken Mikael. Paret har tillsammans döttrarna Vera, 15 och Hedvig, 20.

Anna Westling

Anna Westling Söderström och Mikael Söderström på prinsessan Madeleines bröllop med Christopher O’Neill sommaren 2013. Foto: Leif R Jansson

Anna Westlings stora beslut

Även om Anna och Mikael alltid finns på plats när det vankas högtidliga fester eller kungliga dop så har hon tagit ett beslut likt sina föräldrar. Hon håller sig nämligen alltid lite i bakgrunden och känner sig helt enkelt inte intresserad av ett liv i offentligheten.

Anna Westling

2016 närvarade paret under prins Oscars dop. Foto: Karin Törnblom/TT

Anna fanns även på plats när Victoria fyllde 40 år sommaren 2017. Både under den offentliga ceremonin och på den privata festen fanns hon på plats för att fira sin svägerska.  Men oftast är det inte under de mest glammiga tillfällena som Anna dyker upp, istället gillar hon att tillbringa tiden med sina kungliga familjemedlemmar privat, hemma i Gävle eller på Haga. Detta är alltså ett beslut som hon tagit helt själv.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Relationen till prinsessan Estelle

Anna är faster till prinsessan Estelle och prins Oscar och ett gemensamt intresse som Estelle och Anna ser ut att ha är sport. På flertal bilder har duon nämligen fångats umgås i sportrelaterade sammanhang. Bland annat besökte de tillsammans invigningen av Ockelbos nya kombihall, Ugglebo Arena 2018. De har även synts tittat på hockey och närvarade dessutom under skid-VM i Falun 2015.

Anna Westling

Prinsessan Estelle och Anna Westling i Falun 2015. Foto: Ulf Palm / TT

FOTO: Tobias Röstlund/TT/Jonas Ekströmer/TT

SENASTE NYTT!