TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl Gustaf

Prins Daniel hyllas efter händelsen – se vågade videon

09 nov, 2018 
prins Daniel hyllas efter videon
Prins Daniel hyllas efter en oväntad och vågad video som Kungahuset publicerat på sin Instagram. ”Modigt Daniel”, skriver en.
Annons

Under gårdagen besökte kronprinsessan Victoria, 41, och prins Daniel, 43, Fritidsbanken i Upplands Väsby. Fritidsbanken är som ett bibliotek, fast istället för att låna böcker så lånar man sport- och fritidsprylar – gratis.

Väl där fick de en guidad tur och en presentation av verksamheten, och det hela avslutades med något vi inte tidigare sett varken prins Daniel eller kronprinsessan Victoria göra.

På bilder och i videos som Kungahuset nu delat på sin Instagram kan vi se att kronprinsessparet åkte kickbike, eller sparkcykel som det också kan kallas, tillsammans med elever från Engelska skolan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men vad som mest får folk att häpna är en specifik video på prins Daniel där han åker med sin kickbike ner från en hög ramp, i en rätt hög fart – iklädd i kostym och finskor. Bland kommentarerna till videon hyllas prins Daniel för sitt vågade åk.

Hahah älskar att prinsen skate:ar i kostym”, skriver en person följt av andra:

Annons

”Skön stil på kickbike, Prins Daniel!”, och ”Modigt Daniel”.

Men det är så klart inte bara Daniel som hyllas, kronprinsessparet får ta emot mycket kärlek i kommentarsfältet.

W O W!!! Vilka underbara härliga människor ni är!”, ”Bästa Kungligheterna, finns ingen som.er!! Älskade av alla”, ”Världens bästa Kronprinsessa och prins. Enormt fina föredömen för ungdomar att se upp till. Heja heja”, lyder några av de kommentarer som är fyllda av kärlek.

Dock finns det annat som inte är lika uppskattat, och något som folk inte är sena med att påpeka. Både prins Daniel och kronprinsessan Victoria saknar hjälm på huvudet.

Bara en sak som fattas och de är huvudsaken, hjälmen”, påpekar en.

Kom ihåg hjälmen nästa gång!”, påpekar en annan.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons