Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl Gustaf

Privata bilderna från Prins Carl Philip och prinsessan Sofias resa

23 sep, 2019 
I helgen var prins Carl Philip och prinsessan Sofia på bröllop på den italienska paradisön Capri.
Här är bilderna från den lyxiga ceremonin.
Annons
Prinsessan Madeleines fina gest mot SofiaBrand logo
Prinsessan Madeleines fina gest mot Sofia

Förra veckan deltog prins Carl Philip, 40, i juryarbetet vid tävlingen Årets Kock. Under evenemanget fotade han flitigt den mat som serverades – och visade stolt upp sitt mobilskal som pryds av sönerna prins Alexander, 3, och prins Gabriel, 1, som han har tillsammans med hustrun prinsessan Sofia, 34.

Prinsparet är duktiga på att visa sin kärlek till varandra på subtila sätt. Carl Philip brukar bära ett par manschettknappar som har Sofias namn är ingraverat. Dessa fick han i födelsedagspresent från prinsessan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I somras passade makarna på att åka på en kärleksresa tillsammans. Under ett par dagar på Gotland sågs de gå på romantiska strandpromenader, dricka drinkar på strandbaren Surflogiet på Tofta samt träna ihop.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofias resa till Capri

Nu har prinsparet återigen fått tillbringa lite tid på tu man hand. I helgen gästade de nämligen vännerna Carolina Pihl och Gunnar Eliassens bröllop som hölls på den italienska paradisön Capri, vilket Svensk dam var först med att skriva om.

Annons

Under resan besökte makarna den ståtliga byggnaden Villa San Michele, som drottning Victorias livläkare och vän Axel Munthe byggde på 1890-talet.

På prinsessan Sofia och prins Carl Philips gemensamma Instagram-konto har de delat med sig av en bild från besöket.

”Igår fick vi en visning av Axel Munthes hus Villa San Michele. Vilken otroligt vacker plats!”, skriver de i bildtexten.

Nu har fler bilder släppts från prinsparets resa till Capri. Under bröllopet var prinsessan Sofia en av brudtärnorna och bar en svart fodralklänning med stor volang på ryggen. Samtliga brudtärnor var svartklädda och Sofia strålade verkligen i sin knälånga halterneckblåsa. Hennes hår var stylat i en uppsättning med mjuka lockar.

Prinsen var i sin tur klädd i en klassisk svart kostym som han matchade med en svart fluga.

Prinsessan Sofia
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip
Annons
Prins Carl Philip
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip

FOTO: TT

Annons