Parneviks avslöjar relationen med prinsessan Madeleine och Chris

Prinsessan Madeleine och Parneviks

Prinsessan Madeleine har stått nära familjen Parnevik i flera år. Nu berättar Mia Parnevik för Expressen om vänskapen med den kungliga familjen.

Det var i slutet av sommaren som Prinsessan Madeleine, 36, och maken Chris O’Neill, 44, överraskade många när de avslöjade att de återvänder till USA permanent tillsammans med barnen  prinsessan Adrienne, 10 månader, prinsessan Leonore, 4, och prins Nicolas, 3. Men inte nog med att familjen lämnade Sverige efter nästan åtta månader i landet – de hade redan genomfört flytten när nyheten blev känd.

Hovet uppgav då att flytten berodde på att Chris O’Neill skulle ha en bra bas för sin affärsverksamhet i Florida.

Prinsessan har tidigare berättat för Expressen att familjen trivs väldigt bra i Florida, att det fungerar bra och att barnen är glada i sina nya skolor.

Men förutom affärsverksamhet har Madeleine och Chris många goda vänner i Florida – bland annat Mia Parnevik, 50, och  Jesper Parnevik, 53 – som de varit nära vänner med i många år.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Som exempel på den goda vänskapen kan nämnas att Madeleine bodde hemma hos familjen Parnevik i hemlighet, efter att det hade tagit slut med exfästmannen Jonas Bergström, 40, för att kunna hålla sig undan från rampljuset.

För Expressen berättar Mia att hon lärde känns prinsessan genom Childhood och fick höra om när Madeleine mött sin framtida man Chris.

Så nu när Madeleine med familj valt att flytta tillbaka till Florida, finns det en som förstår beslutet till fullo och det är Mia Parnevik. För Expressen berättar hon att hon förstår att det är skönt för dem att bo någonstans och skapa sitt eget namn, att få göra sin egen grej och stå på egna ben. Parneviks kan helt relatera till det, eftersom det var precis så det var i början när Jesper och Mia flyttade dit.

– För Jesper var det ju otroligt skönt att komma hit och göra sin egen grej och skapa sitt eget namn. Det blir ju inte så för dem någonsin för dem eftersom hon är prinsessa, men jag tror ändå det blir lite lättare att få vara sin egen.

Familjerna ses på middagar

Mia tycker att det är väldigt mysigt att ha prinsessparet på nära avstånd och att det är härligt att de bygger upp sitt liv i Florida.

Men tyvärr har de inte kunnat ses så mycket under den senaste tiden som de kanske hade önskat. Det har varit svårt att få till middagar, helt enkelt för att det varit svårt att få ihop alla scheman. Sedan förstår Mia att det blir särskilt svårt att för en småbarnsfamilj att bara kunna dra vägen med barnen.

Men tv-profilen har bara fina saker att säga om Madeleine och familjen.

– Vi har bara fantastiska saker att säga om dem, han är så rolig! Och de är så söta ihop! De var här och vi hade lite middagar med några andra gemensamma vänner, precis innan de flyttade hit nu. Men vi träffas så fort vi kan. Vi sågs i Palm Beach senast, säger Mia till Expressen och fortsätter:

– Jag är glad för deras skull, att de får köra sitt eget race.

LÄS MER: Erkännandet om prinsessan Madeleines bok i Nyhetsmorgon

LÄS MER: Mia Parneviks oro efter Jespers olycka: ”Klarar inte mer skador”

FOTO: Karin Törnblom/TT