Oväntade upptäckten i nya bilden på drottning Elizabeth

Drottning Elizabeth.

På drottning Elizabeth årliga julbild är det några familjemedlemmar som saknas bland fotografierna på skrivbordet.
Nu undrar de kungliga fansen om det är en fejd inom familjen.
”Även kungligheter har familjedrama under högtider”, skriver en.

Meghan Markle, 37, är ett relativt nytt tillskott i den brittiska kungafamiljen. Meghan och prins Harry, 35, började dejta sommaren 2016, och i november 2017 förlovade sig paret.

Sedan att Meghan kom in i bilden har det ryktas ett flertal gånger om att hon och andra från kungafamiljen inte kommer helt överens. Bland annat ska hon ha hamnat i en konflikt med drottning Elizabeth, 93, gällande vilken tiara hon skulle bära under bröllopet.

Nobbar kungafamiljens julfirande

I november flög prins Harry och Meghan Markle till Kanada tillsammans med sin son, sju månader gamla Archie, för att fira jul och nyår. Paret fick därmed stå över drottning Elizabeths årliga jullunch och närvarar inte heller under julfirandet denna helg. Då Meghan och prins Harry tillbringade förra julen på Sandringham med den kungliga sidan av familjen, är det möjligt att de kanske tycker att det är Meghans mamma Doria Raglands tur i år.

– Deras kungliga högheter kommer att tillbringa årets julhelg, som en ny familj, tillsammans med hertiginnans mamma Doria Ragland, meddelade det brittiska hovet och Buckingham Palace, enligt People.

Nu spekulerar flera kungliga fans om detta kan vara något som drottningen är irriterad på, då hon verkar ha gjort ett tydligt drag i sin senaste bild på det brittiska kungahusets Instagram. På bilden sitter hon vid ett skrivbord med foton på flera från kungafamiljen – men inte på Meghan, Harry och Archie. Paret var med på fotona förra julen, men i år är det alltså bortplockade.

Följarna reagerar

I kommentarsfältet noterar följarna att prinsparet saknas bland fotona. Flera undrar varför, medan vissa menar på att det säkert inte är något ont bakom att fotot saknas.

”Även kungligheter har familjedrama under högtider. Men, det är såklart tråkigt att de saknas bland fotona. Det sänder fel signaler”, kommenterar en.

”Vart är Meghan och Harry?”, undrar en annan.

”Denna bild är värd flera miljoner. Shit. Ingen Harry, ingen Meghan och inte heller bebis Archie. Wow, modigt”, skriver en.

FOTO: TT/Instagram

Senaste nytt