TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Ovanliga bilden på brittiska kungafamiljen gör succé

14 nov, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Den brittiska kungafamiljen lade den 14 november 2018 upp en bild för att gratta prins Charles på hans 70-årsdag.
I samband med prins Charles 70-årsdag har brittiska kungafamiljen tagit ett nytt familjeporträtt som de publicerat i sina sociala kanaler. Nu hyllas bilden!
Annons

Sedan Meghan Markle, 37, upptogs i den brittiska kungafamiljen är det som att det hänt något. Det annars mycket konservativa kungahuset har mjukats upp och på senare tid har kungligheterna visat ömhet mot varandra, vilket Hänt tidigare uppmärksammat. Meghan Markle och prins Harry, 33, håller ofta händerna i offentligheten vilket smittat av sig på Harrys storebror prins William, 36, och hans fru, hertiginnan av Cambridge Kate, 36. Även annars så stela prins Charles, som idag fyller 70, har setts pussa sin fru, hertiginnan av Cornwall, Camilla, 71, något hans mamma, drottning Elizabeth, 92, aldrig setts göra med sin make prins Philip, 97.

Idag, under prins Charles 70-årsdag, lade kungafamiljen ut två nytagna familjebilder på deras officiella Instagram, en där alla står perfekt uppradade inför fotografen, och en där alla tittar åt ett annat håll och skrattar hjärtligt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Den här nya bilden på prinsen av Wales och hans familj har släppts för att fira hans kungliga höghets 70-årsdag” lyder den ena bildtexten.

Annons

Nu hyllas bilderna hos de brittiska rojalisterna, speciellt den där kungafamiljen skrattar.

”Den här familjebilden gör mig glad. Nu vill jag bara veta vad som får dem att skratta! Grattis på 70-årsdagen prins Charles” skriver en och en annan håller med:

”Fantastisk familjebild”

”Sådan äkta bild” skriver en tredje.

Bilden påminner faktiskt väldigt mycket om den svenska kungafamiljens porträtt från sommaren 2017, där den brittiska kungligheterna helt sonika kopierat den blå klädkoden, dock en mörkblå variant av den.

Svenska kungafamiljen ratade årliga bilden

I år tog inte svenska kungafamiljen någon familjebild där alla var samlade, som annars är tradition. Istället tog prinsfamiljen en bild prinsessfamiljen en annan, medan kungafamiljen och kronprinsessfamiljen var samlade på en bild. Hovet ville inte prata om anledningen till varför utan var fåordiga när Hänt hörde av sig till dem i augusti.

– Jag har ingen information att lämna om det, utan de bilder som är tagna är dem vi har delat med oss av, sa Johan Tegel, informationssekreterare för kungahuset och fortsatte:

– De bilderna som nu finns har vi delat med oss av, och det finns bilder på kungaparet och kronprinsessfamiljen. Och så finns det bilder på prinsfamiljen och en bild på prinsessfamiljen som publicerats tidigare i sommar,

FOTO: IBL

Annons