Oron för Meghan Markles barn – prins Charles: "Förtjänar bättre"

Oron för Meghan markles bebis

Meghan Markle och prins Harry väntar sitt första barn och förväntningarna är stora. Nu avslöjar prins Harrys pappa, prins Charles, att han är orolig för sitt barnbarns framtid.

I oktober avslöjade brittiska hovet att Meghan Markle, 37, och maken prins Harry, 34, väntar sitt första barn. Efter parets storslagna bröllop i maj har Storbritannien drabbats av en riktig Meghan Markle-feber och många gläds åt att ännu en liten kunglighet snart kommer att födas.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Lyckönskningar från hela världen har strömmat in till Meghan Markle och prins Harry. Många spekulerar redan i huruvida paret kommer att få en pojke eller flicka och vad den kungliga bebisen kommer att heta.

En av de förväntansfulla är prins Harrys pappa, prins Charles, 69, som redan har tre barnbarn. Men prins Charles är också orolig för vilken värld som hans barnbarn kommer att leva i.

Under ett besök i Ghana tog prins Charles upp sin oro över miljöförstöringarna och uppmanade till att tänka på kommande generationer.

– Jag kommer faktiskt att få ännu ett barnbarn snart. Jag misstänker att flera av er också har barnbarn eller kommer att få snart. För mig verkar det vansinnigt om vi ska lämna efter oss den här förorenade, skadade och förstörda världen till dem. Alla barnbarn förtjänar en bättre framtid, säger prins Charles.

Prins Charles har länge varit engagerad i miljöarbete och i sitt tal i Ghana pratade han om vikten att minska användandet av plast.

– Vi har en bra start. Problemet med plastskärp i miljön, särskilt i havet, är nu på agendan. Vi måste ändå hålla den där eftersom mängden plast som hamnar i havet varje år, ofrånkomligen, blir värre snarare än bättre. Vi kan inte, verkligen måste inte, låta den här situationen fortsätta, säger prins Charles.

Meghan Markle är beräknad att föda hennes och prins Harrys barn i slutet av april 2019.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ: Meghan Markle tappar hakan vid oväntade mötet

LÄS OCKSÅ: Här hittar du Meghan Markles magiska gravidklänning

FOTO: IBL