LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Folkets oro efter filmen på prinsessan: "Inte säkert"

24 aug, 2017 
I måndags började prinsessan Alexia av Nederländerna i skolan, och avfärden på cykel filmade kung Willem-Alexander i stolt pappa-anda. Men att prinsessan skulle cykla själv skapade en oro hos folket.
Annons

Den nederländska prinsessan Alexia Laurentien, 12, började i högstadiet i början av veckan, och hennes stolta pappa Willem-Alexander, 50, filmade när hon tog sin cykel och begav sig mot skolan. I kommentarsfältet är det nederländska folket nästan lika stolta som Alexias far, de är mycket tacksamma över att deras prinsessa visar sin mänsklighet. Hon är en vanlig tjej som cyklar till skolan i t-shirt, jeans och ryggsäck, precis som alla andra.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men det är inte bara glädjerop bland kommentarerna. I fältet hittar vi också flera som vädjar om Alexias säkerhet.

”Så ingen säkerhet för den här lilla prinsessan? Det är märkligt och inte säkert!”, skriver en orolig följare.

”Ska hon verkligen åka ensam?”, undrar en annan.

”Det är fantastiskt att prinsessan kan cykla själv men tänk vad som kan hända när hon är ensam? Ska ingen följa efter och se till så att hon är säker?”, undrar ännu en orolig person.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons