TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Nya uppgifter om bråket mellan Meghan Markle och Kate Middleton

12 jan, 2019 
Nya uppgifter om bråket mellan Meghan Markle och Kate Middleton
Nu har nya uppgifter om det ryktade bråket mellan Meghan Markle och Kate Middleton kommit. Enligt dessa ska bråket egentligen handla om några andra...
Annons

I månader har det spekulerats om att de två brittiska hertiginnorna Kate Middleton och Meghan Markle är osams. Flera brittiska tidningar har rotat i vad anledningen till bråket i det brittiska kungahuset skulle kunna vara, bland annat Daily Mail.

I slutet av förra året kom beskedet om att Meghan Markle och prins Harry kommer att flytta ifrån Kate Middleton och prins William i Kensington palace. Då spekulerades det vilt i om beslutet hade med ett eventuellt bråk att göra.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men nu kommer nya uppgifter om bråket i det brittiska kungahuset, vilket Svensk Dam nu rapporterar om. Det ska enligt dessa ska det vara bröderna prins Harry och prins William som är i luven på varandra, och inte svägerskorna.

I en intervju för en ny tv-dokumentär i Channel 5 så förklarar Lady Colin Campbell att det inte längre är som det en gång var mellan prins Harry och prins William. Lady Colin Campbell var en nära vän till prinsessan Diana och hon har fortfarande kontakt med delar av det brittiska kungahuset.

Annons

– Harry har blivit helt bortkollrad av Meghan. Sedan han träffat henne har han helt förändrat sig, detta var något som prins William märkte och frågade sin bror om det kanske inte skulle vara bra att besinna sig lite, att det gått lite väl fort hela romansen, säger Lady Colin Campbell.

Det ska ha gjort Harry arg och sedan dess ska brödernas relation ha varit infekterad. Överlag tar Harry mycket illa vid sig när någon talar illa om eller kritiserar Meghan Markle.

– Prins Harry är väldigt beskyddande över Meghan och avskyr att läsa allt som skrivs om henne. Han vill inte höra någon kritik alls, säger Lady Colin Campbell.

FOTO: IBL

Annons