Nya bilderna på Meghan Markle och Kate visar relationen

20 jul, 2019 
AvSarah Mansouri
Meghan Markle Kate Middleton
Sedan amerikanska före detta skådisen Meghan Markle gjorde entré i den brittiska kungafamiljen har det ryktats om en rivalitet mellan henne och den framtida drottningen Kate Middleton. Enligt nya uppgifter ska dock relationen ha blivit bättre – på grund av Meghan och prins Harrys son Archie Harrison Mountbatten-Windsor.
Annons
Meghan Markle hyllas för bilden efter förlossningen: ”Ett kraftfullt meddelande”
Meghan Markle hyllas för bilden efter förlossningen: ”Ett kraftfullt meddelande”

Den 6 maj i år Archie Harrison Mountbatten-Windsor och Meghan Markle, 37, och prins Harry, 34, blev äntligen föräldrar.

Nästan exakt ett år innan sonens födsel gifte sig Meghan och Harry och det var redan efter bröllopet som rubriker blossade upp i media om en kris i kungahuset – vilken berodde på Meghans och svägerskan Kate Middeltons, 37, dåliga relation.

Efter det har det spekulerats mycket kring om de påstådda bråken har att göra med att Kate har känt sig hotad av den amerikanska skådisen, eller om Meghan är den otrevliga i situationen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Kate hade fått all uppmärksamhet av press och av hovet tidigare, både för att hon är vacker och för allt jobb hon gör. Nu kommer en vacker amerikansk skådis och tar plats, klart Kate känner sig hotad, säger Eve Pollard, journalist, i dokumentären – Kate och Meghan: prinsessrivaler? som kom ut på Dplay i februari.

Men hovet säger dock att Meghan har attityden ”det Meghan vill ha, det ska hon få” och det går inte riktigt hem i det kungliga palatset, säger Eve Pollard.

Annons

Rivaliteten ska ha ställts på sin spets i slutet av förra året när beskedet kom om att Meghan Markle och prins Harry skulle flytta från Kate Middleton och prins William, 37, i Kensington palace.

”Mer gemensamt nu”

Nu rapporterar People att rivaliteten kan ha att göra med det faktum att Meghan Markle och Kate Middleton var på två helt olika platser för bara ett år sedan.

Meghan försökte lära sig att leva i hennes nya kungliga värld, medan Kate försökte jonglera livet som trebarnsmamma. Nu delar de däremot något stort – nämligen moderskap och det är just detta som fått dem att komma över de ryktade oenigheterna dem emellan.

– Det finns en känsla av att deras relation håller på att stärkas, säger en kunglig källa till People.

Förra helgen såg de på en tennismatch i Wimbledon tillsammans. Enligt uppgifter ska hertiginnorna ha varit väldigt ”genuina och fina tillsammans”.

När Meghans vän Serena Williams, 37, förlorade matchen som de kollade på ska Kate ha lagt hennes hand på Meghans och tröstat henne. Det var ett fint ögonblick mellan de två, som enligt tidigare uppgifter till brittisk media ska ha varit rivaler ända sedan Meghan kom in i bilden hösten 2016.

Kate Middleton la en tröstande hand på Meghan när vännen Serena Williams förlorade matchen.
Bilderna från Wimbledon visar upp att Kate och Meghans relation är god.

– Det illustrerar en varm relation mellan dessa kvinnor som har små bebisar och är i liknande situationer i sina liv, säger den kungliga kommentatorn Victoria Arbiter, vars pappa Dickie Arbiter var presstalesman för drottning Elizabeth.

Annons

Bara tre dagar innan tennismatchen ska svägerskorna också ha umgåtts tillsammans med Kate och prins Williams tre barn prins George, 5, prinsessan Charlotte, 4, och prins Louis, 1, samt Meghan och prins Harrys två månader gamla son Archie.

– De är båda lite mer avsläppande. De har mer gemensamt nu, avslöjar en närstående källa.

FOTO: TT

Annons