Nya bilden på prinsessan Adrienne – följarnas upptäckt

Prinsessan Adrienne

Idag fyller prinsessan Madeleines yngsta barn, Adrienne, två år.
Nu väljer mamman att dela med sig av en ny bild på dottern – och följarna tycker att hon är väldigt lik pappa Chris O’Neill.

Det var i februari 2014 som prinsessan Madeleine, 37, blev mamma för första gången. Tillsammans med maken Chris O’Neill, 45, har hon numera tre barn, prinsessan Leonore, 6, prins Nicolas, 4, och prinsessan Adrienne, 2.

Den yngsta i skaran föddes i mars 2018 och strax därefter fick svenska folket se en första bild på den lilla prinsessan. Prinsessan Madeleine är dock väldigt sparsam med att dela med sig av bilder på barnen och just Adrienne är den kunglighet som följarna får se minst.

Få bilder på prinsessan Adrienne

På Adriennes ettårsdag fick mamma Madeleines följare på Instagram se en nytagen bild på flickan. I bildtexten skrev hon:

”För ett år sedan kom du till världen. Sen dag ett har du varit den snällaste och gladaste bebisen. Grattis på födelsedagen Adrienne, vi älskar dig!”

I kommentarsfältet vällde gratulationerna in och något som många människor la märke till var att lillsessan är väldigt olika sina syskon till utseendet.

”Hon ser helt annorlunda ut än de två andra”, skrev en person i en kommentar till inlägget.

I höstas dök prinsessan Adrienne återigen upp på Madeleines Instagram-konto. På bilden står hon tillsammans med storebror Nicolas och storasyster Leonore.

Följarnas upptäckt i nya bilden

Sedan oktober har svenska folket inte fått se några nytagna fotografier på tvååringen. Men nu, med anledning av Adriennes födelsedag, väljer Madeleine att lägga upp en bild på sin yngsta dotter.

”Grattis på födelsedagen till den sötaste lillasystern och den bästa lilla tjejen!”, skriver hon.

I kommentarsfältet är det tydligt att prinsessans följare tycker att Adrienne brås väldigt mycket på sin pappa, Chris O’Neill.

”Så vansinnigt söt! Och lik pappa”, skriver en person i en kommentar.

”Hon har fått sin pappas näsa”, anser en annan.

En annan person anser dock att Adriennes ansiktsdrag påminner om prins Carl Philip, 40.

”Grattis! Så söt! Hon liknar väldigt mycket sin morbror!”, varpå flera andra håller med.

FOTO: Christine Olsson/TT, Karin Törnblom/TT, Instagram