Nya bilden på prinsessan Adrienne efter Madeleines frånvaro

Nya bilden på prinsessan Adrienne

Det var ett tag sedan vi sist såg prinsessan Madeleine och Chris lilla Adrienne. Nu har äntligen en ny bild kommit på prinsessan – och hon är så gullig!

Prinsessan Adrienne har hunnit bli ett halvår gammal och har sedan hon föddes figurerat titt som tätt på mamma prinsessan Madeleines, 36, Instagram. Men den senaste tiden verkar prinsessan Madeleine ha lagt sitt Instagramkonto åt sidan. Därför var det över en månad sedan vi sist såg prinsessan Adrienne på bild. Då med sina föräldrar och syskon på ett soligt Solliden på Öland.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut!

Men nu har äntligen en ny bild kommit på lillsessan. Det är tidningen Svensk dam som har fått den skickad till sig som ett tackkort från prinsessan Adriennes dop. Enligt Svensk dam är bilden tagen under dopdagen den 8 juni 2018.

På bilden bär Adrienne den traditionella dopklänningen som bars för första gången av prins Gustaf Adolf när han döptes 1906. En välbevarad raritet alltså! I fodret på capen har samtliga dopbarns namn och datum broderats, skriver Svensk dam. Även prinsessan Victoria, 41, och Adriennes storasyskon Leonore, 4, och Nicolas, 3, bar samma klänning när de döptes.

Prinsessan Adrienne är en riktig sötnos på bilden. På en vitt bädd med rosa silkesrosetter ligger hon och tittar nyfiket mot kameran.

Enligt Svensk dam har föräldrarna prinsessan Madeleine och Chris O’Neill valt att skriva texten ”From the bottom of our hearts we would like to thank you for all the thoughtfulness and kindness shown to us at the christening of our daughter, Princess Adrienne” som tack.

Klicka här för att se bilden på prinsessan

LÄS OCKSÅ: Det här fick prinsessan Adrienne i present efter dopet

LÄS OCKSÅ: Meghan Markle och 8 andra kändisar som gift sig med kungligheter

FOTO: Ibl