Mystiken kring prinsessan Adrienne – därför syns hon inte

Mystiken kring prinsessan Adrienne

Sedan prinsessan Madeleine och Chris O'Neill fick sitt tredje barn, dottern Adrienne, har vi endast sett henne ett fåtal gånger.
Här är anledningen till varför.

Strax innan prinsessan Madeleine fick sitt tredje barn flyttade hon hem till Sverige efter flera år som bosatt i London. Den 9 mars 2018 kom prinsessan Adrienne till världen, och förlossningen skedde på Danderyds sjukhus i Stockholm. Strax därefter publicerades den allra första bilden på prinsessan, som pappa Chris O’Neill tagit.

Första bilden på prinsessan Adrienne.

Den första bilden på prinsessan Adrienne.

Och Adriennes första månader i livet tillbringades i Sverige. Hon döptes den 8 juni i Drottningholms slottskyrka – och kort därefter meddelande hovet att prinsessan Madeleine och Chris med familjen skulle ta sitt pick och pack för att flytta längre bort än tidigare, hela vägen till USA.

Fåtal bilder på prinsessan Adrienne

Nu mera bor familjen i soliga Florida. Men efter flytten har Madeleines barn knappt synts till alls. De flyger inte alltid med sin mamma när hon besöker Sverige, utan stannar ofta hemma med Chris i USA.

Och minst har vi kunnat se av den minsta i prinsessfamiljen. Sedan hon föddes har vi endast fått se henne på bild ett fåtal gånger. Senast i oktober förra året delade prinsessan Madeleine en ny bild av sina tre barn, där vi kunde se hur Adrienne växt. I lockigt brunt hår och en ljusblå klänning som hon matchar med sina storasyskon.

När prinsessan Adrienne fyllde ett år förra året fick folket också ta del av en nytagen bild av prinsessan. Något som fick många att tjuta av glädje, och många reagerade på att hon var olika sina syskon.

Hon ser helt annorlunda ut än de två andra. Mörkare drag och sydländskt utseendet. Blir säkert vackrast av dem alla”, skriver en.

Däremot hade Adrienne äran att vara med på Madeleines allra första Instagram-bild. Hon startade sitt konto precis efter att Adrienne kommit till världen, och på den allra första bilden ser vi hur Leonore och Nicolas gosar med sin nyfödda lillasyster.

Madeleine har haft med henne på flera tillställningar, men har då hållit henne gömd. Och mormor Silvia har ofta ryckt in för att hjälpa med att ta hand om den lilla på plats.

Några kungliga barn som syns desto mer är kronprinsessan Victorias barn. Prinsessan Estelle syns flitigt i offentliga sammanhang, och dyker ofta upp på bilder. Även prins Oscar syns ofta.

FOTO: TT