Mystiken kring prins Nicolas – därför syns han inte

Mystiken kring prins Nicolas – därför syns han inte

Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill lever sina liv vid sidan av rampljuset.
Några som så illa tvunget hängt med på samma tåg är barnen prinsessan Adrienne, prinsessan Leonore och prins Nicolas.
Här är anledningen till varför.

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill har under sitt förhållande flyttat runt en del. Innan de flyttade till Florida så har de bott i både London i England, samt i Sverige.

Men sedan en tid tillbaka är de bosatta i Florida och var i höstas med om något fruktansvärt, nämligen ett inbrott. De har efter de flyttat och nu hittat ett nytt hus att bo i, där de bygger upp en ny trygghet.

Pins Nicolas och Chris O'Neill

FOTO: Patrik Österberg/TT

“Det var aldrig ett alternativ”

Maken Chris O’Neill tog tidigt avstånd från allt som har med Sveriges kungligheter att göra. Där paret gifte sig blev han erbjuden både en hertigtitel och en prinstitel, men tackade alltså nej till båda.

– Det var aldrig ett alternativ. Jag är inte född i någon kungafamilj, har Chris tidigare sagt i en intervju med King Magazine.

Även prinsessan Madeleine har valt att stiga åt sidan från rampljuset som ständigt riktas mot svenska kungafamiljen. Det var efter flytten till Florida som familjen knappt synts till alls.

Tillsammans har Madeleine och Chris tre barn, prinsessan Adrienne, prinsessan Leonore och prins Nicolas. Och om vi tycker att vi sällan ser till prinsessan Madeleine och Chris så är det ingenting jämfört med barnen, som ytterst sällan är med vid offentliga sammanhang.

När mamma är på besök i Sverige så stannar ofta Chris och barnen hemma i USA.

Visats upp på Instagram

Jämfört med sina kusiner, kronprinsessan Victorias barn prinsessan Estelle och prins Oscar, så syns Adrienne, Leonore och Nicolas sällan till.

En av de få gånger som mamma Madeleine delat med sig av bilder på barnen är dagen då kung Carl Gustaf gick ut med att hennes barn inte längre skulle tillhöra det kungliga huset, utan nu har möjligheten att forma sina liv som privatpersoner.

Men livet i skymundan verkar vara något som hela familjen verkar trivas fint med!

FOTO: TT