LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Mötet mellan prinsessan Marie och Alexandra – chockerande händelsen fångad på film

02 jul, 2018 
Malin Ljung
När prins Nikolai, 18, tog studenten fångades han på film tillsammans med sin mamma grevinnan Alexandra och styvmodern prinsessan Marie. En händelse under klippet mellan kvinnorna får nu hela världen att häpna!
Annons

Det var studentlycka i det danska kungahuset under förra veckan. Prins Joachim och grevinnan Alexandras son Nikolai, 18, tog studenten och familjen fanns på plats för att gratulera honom.

Men det blev onekligen stel stämning mellan Alexandra och Joachims nya hustru, prinsessan Marie, när de skulle fotograferas med den nybakade studenten. På en film som sprids från skolgården kan man se hur Marie står med armen runt sin styvson och maken Joachim på andra sidan. Men när Alexandra kommer för att sluta upp vid Nikolais sida händer något.

Det hela har filmats på film och det ser onekligen ut som att hon slår bort Maries hand, varpå hon snabbt tar bort den från Nikolais rygg och tappar fattningen för en stund. Bland annat tittar Marie på sin hand, och under resterande delen av fotograferingen håller hon inte om Nikolai igen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Prins Joachim var tidigare gift med Alexandra som då hade titeln prinsessa. De inledde en relation 1994 och gifte sig året därpå. De har barnen Nikolai och Felix tillsammans, men skilde sig 2004. Det var den första kungliga skilsmässan i Danmark sedan 1846.

Tre år senare gifte Alexandra om sig de 14 år yngre fotografen Martin Jørgensen. De skiljde sig i september 2015.

Prins Joachim och Marie gifte sig 2008 och de har barnen Henrik och Athena tillsammans.

Se filmen på prinsessan Marie och Alexandra här:

FOTO: Faksimil, Ibl

Annons