LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Misstankarna om Madeleine och Chris O'Neill bekräftas – sanningen bakom

29 jan, 2024 
AvPontus Varg
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neills flytt till Sverige har ännu inte blivit av.
Vad är det som har hänt och när beräknas flytten bli av?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Prinsessan Madeleines lyxhus till salu – svindlande prislappenBrand logo
Prinsessan Madeleines lyxhus till salu – svindlande prislappen

Efter alla år utomlands var det många som aldrig hade vågat gissa att den dagen skulle komma – familjen trivs ju med livet utanför rampljuset. Men flytten blev inte av, utan sköts upp till i år. Det gjorde att rykten kom i svang. Varför denna hastiga kovändning?

En spekulation var att familjen inte fått lyxvillan i Florida såld, och därför inte kunde flytta till Sverige.

Källan: ”Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill var helt enkelt inte överens”

Huset, som är byggt 1999, lades ut på mäklarens sajt för första gången på våren 2023 i samband med hovets flyttbesked, med en prislapp på 83 miljoner kronor.

Själva köpte de 15-rummaren 2019 för 53 miljoner kronor, så om affären skulle gå i lås hade de gjort en riktig vinstaffär. Den lyxiga villan ligger i ett av Floridas absolut mest exklusiva områden, i Pinecrest. I skrivande stund ligger den fortfarande kvar till försäljning och står i motsvarande 75 miljoner kronor på sajten luxerylintingmiami.com.

Annons

I samband med den uppskjutna flytten sa hovets informationschef Margareta Thorgren att det inte hade något med husförsäljning att göra.

– Det är helt enkelt att tiden för familjen med allt som en flytt innebär, den har varit lite för kort.

Enligt Hänts hovkälla är den uppskjutna flytten lite mer invecklad, och bekräftar de misstankar, och även rykten, som har florerat runt Madeleine och Chris:

– Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill var helt enkelt inte överens, säger källan frankt och utvecklar:

– Om sanningen ska fram, så upplever Chris det stundande uppbrottet från Florida som en tragedi. Han trivs i solen i Florida och den avslappnade livsstilen och vännerna i USA. Och framför allt uppskattar han att inte vara lika påpassad i Pinecrest som han kommer att bli i Stockholm. Makarna var helt enkelt tvungna att tänka igenom beslutet igen och reda ut hur deras familjeliv ska se ut i framtiden.

FOTO: Shutterstock

Prinsessan Madeleine driver på flytten

Madeleine menas vara den som driver på att de ska flytta. Hon vill hem till sina syskon och sina åldrande föräldrar. Under besöket i Sverige de senaste åren har prinsessan utstrålat en speciell typ av glädje.

Annons

”Gång på gång har vi sett henne skina vid sina besök. Hon har flera gånger sagt att hon vill att barnen ska få en svensk uppväxt”, skriver Svensk Dam.

Om Madeleine och Chris, mot all förmodan, skulle gå skilda vägar, så har paret ett äktenskapsförord som innehåller åtta paragrafer.

Enligt Expressen kommer paret att behålla sina enskilda egendomar vid en eventuell skilsmässa.

”I den första paragrafen framkommer det att alla egendomar som klassas som giftorättsgods och som prinsessparet tillsammans eller enskilt äger när de ingår vid äktenskapet eller därefter, så som arv, gåvor, testamente, egendom som förvärvats, egendomar som säljs, inkomster och räntor inte ska klassas som just giftorättsgod utan i stället som enskild egendom, bortsett från det som regleras i paragraf 3 och 4. Värdeökningen av makars egendom räknas också som enskild egendom”. skriver Expressen.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT / Karin Törnblom/TT

Annons