Mette-Marits vädjan till Marius Borgs flickvän Juliane

Kronprinsessan Mette-Marit, Juliane Snekkestad, Marius Borg

Kronprinsessan Mette-Marit sitter i karantän i Skaugum. Hennes äldsta son Marius Borg är inte med familjen, och nu vädjar Mette-Marit till svärdottern Juliane Snekkestad.

Oron för den norska kronprinsessan Mette-Marit, 46, har varit stor sedan coronaviruset började spridas. Orsaken är att Mette-Marit har sjukdomen lungfibros och definitivt befinner sig i en riskgrupp.

Tillsammans med maken kronprins Haakon och barnen Ingrid Alexandra och Sverre Magnus har kronprinsessan sen några veckor tillbaka satt sig själv i karantän i semesterbostaden i Skaugum.

– Hon gör som alla oss andra. Hon försöker följa råden från Folkhälsoinstitutet, har kronprins Haakon tidigare sagt.

Nya orden från Mette-Marit efter oron

För en dryg vecka sedan uppdaterade Mette-Marit sin officiella Instagram med en hälsning till följarna. Och visst var det ett glädjebesked som fick många att andas ut och bli mindre oroliga för hennes hälsa.

”Här kommer några bilder från den speciella tiden. Hos oss är det hemmakontor, telefonmöten, läxor, vandringar, bad och rutiner som håller moralen uppe. Haakon, barnen och jag sänder många tankar till alla som var och en håller igång om dagarna. En extra hälsning till alla ni som känner er med ensamma nu”, skriver hon.

Bilderna Mette-Marit delar med sig av föreställer bland annat kronprins Haakons hemmakontor, där han har sällskap av familjens hund som ligger vid hans fötter. Kronprinsparet har även passat på att bada utomhus och vandra i den vackra naturen.

503 Service Unavailable

Mette-Marits ord till svärdottern Juliane

En familjemedlem som inte är med Mette-Marit och Haakon i Skaugum är hennes äldsta son Marius Borg. Han bor tillsammans med flickvännen Juliane Snekkestad.

Svärdottern har i skrivit tre hjärtan i kronprinsessans kommentarsfält, och Mette-Marit har valt att svara inför alla.

”Saknar dig. Ge Marius en kram”, har hon skrivit med ett rött hjärta och en stjärna.

Juliane har i sin tur svarat på sin svärmor:

”Vi saknar dig också, stor kram från oss båda”, skriver hon.

LÄS MER: Kungafamiljens beslut för Marius Borgs flickvän Julia

LÄS MER: Marius Borgs verkliga relation med kronprins Haakon

FOTO: TT

Senaste nytt