Artikeln innehåller reklamlänkar

Meghan Markles erkännande om äktenskapet med prins Harry

Meghan Markles erkännande om äktenskapet med prins harry

Under premiären av Lejonkungen i London passade Meghan Markle och prins Harry på att ha en utekväll tillsammans. På plats mötte de flera kändisar, däribland Pharrell Williams som hyllade det kungliga parets kärlek – och möttes av ärliga ord från Meghan.

Det var den 6 maj i år som Meghan Markle, 37, och prins Harry, 34, äntligen blev föräldrar till sitt första barn, sonen som fått namnet Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Året innan sonens födsel blev det kungliga paret äkta makar när de vigdes i St. George’s Chapel vid Windsor Castle utanför centrala London.

Sedan Meghan kom in i den brittiska kungafamiljen har varken hon eller Harry direkt levt efter de traditionella kungliga riktlinjerna. De har exempelvis varit väldigt hemlighetsfulla när det kommer till sin son. Det tog ungefär två månader innan kungliga fans fick se bilder på lilla Archie och till sonens dop var bara närmsta kretsen inbjudna.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Sedan hon blev mamma har Meghan mestadels fokuserat på hennes son i familjens hem Frogmore cottage i Windsor castle. Harry har däremot fortsatt med sina kungliga plikter. I Storbritannien kan nyblivna pappor ta upp till två veckors föräldraledighet, men det var alltså något som Harry valde att skippa.

Meghan har dock synts till i offentligen sedan Archie kom till världen. Hon besökte bland annat två tennismatcher i Wimbledon för att heja på hennes nära vän Serena Williams, 37.

Första gången som Meghan syntes i offentligheten tillsammans med sin son, var när hon hejade på sin prins när han spelade polo nyligen. People rapporterar att trots den upprymda omgivningen låg Archie och sov i sin mammas armar där hon stod i skuggan under ett träd.

Pharrell Williams hyllning

Under söndagskvällen närvarade både Meghan Markle och prins Harry vid premiären av storfilmen Lejonkungen i London. Under kvällen ska Meghan ha hörts säga att det var en dejtkväll.

– Det är en dejtkväll för oss, sa Meghan medan hon log mot hennes make.

På plats kryllade det av flera andra stjärnor, däribland fanns bland annat musikern och Grammy-vinnaren Pharrell Williams, 46, som varit med och producerat många av de klassiska låtarna i filmen till en ny tappning.

Under premiären tog Pharell tillfället i akt att gratulera det brittiska kungliga paret till deras relation.

– Är så glad över er relation. Kärlek är fantastiskt. Det är underbart. Ta det aldrig för givet, men vad det betyder i dagens klimat, så vill jag bara berätta för er att det är så betydelsefullt för så många av oss. Allvarligt. Det är betydelsefullt. Vi hejar på er, hördes Pharell säga och Meghan svarade då:

– Tack. De gör det inte enkelt.

Svaret kan möjligtvis kopplas till den kritik som paret har fått utstå i brittisk press kring deras beslut att uppfostra deras två månader gamla son som en ”privat medborgare”.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!