Meghan Markles chock efter oväntade gåvan till Archie: ”Otroligt”

Meghan Markles chock efter oväntade gåvan till Archie: ”Otroligt”

Sedan sonen Archie kom till världen har hon knappt setts ute i offentligheten. Men när det vankades baseball-match tog sig Meghan Markle ut till allas stora förtjusning. Väl där tog hon chockat, men glatt, emot en gåva till Archie.

Efter att Meghan Markle, 37, och prins Harry, 34, kort efter sitt bröllop förra året, meddelat att de väntade barn drabbades Storbritannien av bebisfeber. Den 6 maj kom Archie Harrison Mountbatten-Windsor till världen och sedan dess har det varit mycket fokus på den nya unga prinsen.

Meghan har sedan födseln mestadels varit hemma med sonen och inte setts till på så många offentliga tillställningar. Men när de amerikanska baseboll-lagen Yankees och Red Sox möttes i London på Olympic Park var hon på plats tillsammans med maken – vilket blev en uppskattad överraskning för alla på plats. Förutom att se matchen var paret där för flera av prinsens stiftelser och välgörenhetsorganisationer som Invictus Games. Paret sågs ta gruppfoto med välgörenhetsorganisationerna, hälsa på båda lagen och ska ha varit väldigt glada och kärleksfulla mot varandra.

Enligt Hello Magazine ska Red Sox-spelaren Mookie Betts sagt till Meghan att de är släkt på långt håll. De skulle kommit från hennes mors sida, i Alabama berättade basebollstjärnan.

– Vi är familj på något vis, sa han.

Laget och kungaparet ska då ha brustit ut i skratt, varpå prins Harry svarade skämtsamt:

– Någon annan som också vill påstå att vi är familj?

Fick lagtröjor till Archie

Naturligtvis fick prins Harry och Meghan babytröjor till Archie från lagen, en med Red Sox-tryck och en med New York Yankees tryck, bägge med namnet Archie på ryggen. Det var en chockad men glad Meghan som tog emot gåvan.

– Det här är otroligt, tack! utbrast hon.

Hello Magazine pratade med en av de som fanns med under dagen, Bianca Rainbow-Jones, som berättade att prins Harry sagt att natten innan var tuff. Archie hade tydligen hållit dem vakna hela tiden så de hade knappt sovit någonting.

– Vi har inte sovit en blund, hade prinsen sagt.

På tal om sport kan det vara så att Meghan Markle snart ses i ett sportsammanhang igen, då hennes nära vän och tennisstjärnan Serena Williams spelar under Wimbledon i London i sommar.

FOTO: TT

Senaste nytt