Artikeln innehåller reklamlänkar

Meghan Markles bror ursinnig på henne efter händelsen

Meghan Markles bror Thomas Markle jr. är rasande på Meghan efter att hon inte besökt deras pappa efter hans hjärtinfarkt.

Meghan Markle är lycklig och gravid men smolket i bägaren lär vara hennes arga bror Thomas Markle jr. Nu ryter han ifrån rejält!

Det brittiska hovet avslöjade nyligen att Meghan Markle, 37, och prins Harry, 33, ska bli föräldrar. Fem månader efter att bröllopet ägt rum kom bekräftelsen att Meghan är gravid. Deras lilla bebis väntas komma under våren och rojalisterna är saliga av lycka, bettingsajterna fulla av namnförslag och drottningen nöjd över att få ännu ett barnbarnsbarn.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Men trots parets stora glädje fick Meghan nyligen ta emot kritik från sin egen halvbror Thomas Markle Jr, 51, då han tycker det är märkligt att hon inte har kontaktat eller hälsat på deras pappa Thomas Markle, 74, sedan han drabbades av en hjärtinfarkt och inte kunde närvara vid bröllopet den 19 maj.

– Vad är det för dotter som inte besöker sin pappa efter en hjärtinfark? Hennes pappa är inte intresserad av henne länge och han såg det här komma redan när hon slog igenom i tv-serien Suits då hon inte längre behövde honom, berättar brodern för Radar Online.

Han menar även att problem de har innefattar pengar då Meghan lånade en stor summa av sin pappa till college, pengar hon aldrig betalat tillbaka och som hennes far förväntar sig få.

Det var bara elva dagar före ceremonin som hennes pappa drabbades av en massiv hjärtinfarkt.

– Han är så förvånad att ingen i den kungliga familjen har sträckt ut en hand och hört av sig. Han fattar det inte!

I skrivande stund befinner sig Meghan Markle och prins Harry i Australien och de har bland annat besökt ögruppen Tonga, som är en egen stat. Nu återstår några få dagar för paret på resande fot innan de får åka hem och varva ner igen. Det kan det vara välbehövligt, inte minst för Meghan Markle som måste hantera arga brorsor och eventuella gravidkrämpor.

LÄS OCKSÅ: Stjärnans stöd till Meghan Markle efter pappans utspel

LÄS OCKSÅ: Meghan Markle visar upp gravidmagen – se alla bilderna

FOTO: IBL, Stella

FRÅN FÖRSTASIDAN