Artikeln innehåller reklamlänkar

Meghan Markles beslut om sonen Archie – får en tredje nanny

Meghan Markle och prins Harry anlitar en tredje nanny till sonen Archie.

Inom loppet av tre månader har prins Harry och Meghan Markle anställt flera nannys till sonen Archie. Nu anställer de en tredje, som är ämnad att ta över jobbet helt.

Den 6 maj välkomnades Archie Harrison Mountbatten-Windsor till världen och togs emot med öppna armar av mamma Meghan Markle, 38, pappa prins Harry, 34, och övriga medlemmar i den brittiska kungafamiljen.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Sedan födseln har de nyblivna föräldrarna varit måna om att hålla sonen utanför rampljuset i största mån, vilket har resulterat i att lille Archie inte synts särskilt mycket i offentliga sammanhang. Efter att prins Harry och Meghan visade upp honom första gången dröjde det till exempel hela två månader innan de visade upp hela hans ansikte för allmänheten. Och hans dop blev en privat ceremoni, utan pressfotografer och allmän insyn.

Två nannys fick sluta inom loppet av några veckor

Archie Harrison Mountbatten-Windsor har alltså levt ett skyddat liv ihop med sin familj. Vid sig har han även haft nannys, som har hjälpt föräldrarna att på bästa sätt ta hand om den nya kungligheten.

Under sina tre månader i livet har Archie haft så mycket som två nannys – och nu anställer prins Harry och Meghan Markle ännu en nanny. Det tredje i raden.

Tanken är att den nyanställda nannyn ska ta över nanny-arbetet helt då de andra två fått sparken. Enligt The Sun har Meghan Markle haft svårt att välja nanny eftersom hon har svårt att ge upp kontrollen över Archie.

Att paret anställt och sparkat flera nannys under så kort tid har väckt många frågor, men enligt kungliga källor till The Sun har de nyblivna föräldrarna stöttats i sina val.

– Harry och Meghan vill inte rusa in i detta eller ta några risker, utan de vill ta rätt beslut, säger källan till The Sun.

Meghan om nya nannyn: ”Sänd från gudarna”

Den nya nannyn verkar dock kännas helt rätt för både prins Harry och Meghan. Enligt The Sun har Meghan Markle beskrivit den nya nannyn som ”sänd från gudarna” och att hon passar perfekt in i familjen. Nannyn följde bland annat med Meghan, prins Harry och Archie på semesterresan till Elton Johns hem i Frankrike tidigare i augusti.

– Hon är extremt professionell, med flera år som barnskötare i ryggsäcken, och har kommit in i familjen väldigt bra, säger en källa till The Sun och fortsätter:

– Hon gör ett jättebra jobb med lilla Archie och avgudar honom. Harry och Meghan är väldigt nöjda med henne.

Den nya nannyn kommer även att följa med familjen på deras resa till Afrika nästa månad, skriver The Sun.

FOTO: TT/James Whatling/MEGA, TRIP

Senaste nytt