Meghan Markles barnbeslut – bryter kungliga traditionen

Meghan Markle föder inte på samma sjukhus som Kate Middleton.

Om några månader blir prins Harry och Meghan Markle föräldrar för första gången. Nu spekuleras det friskt i var Meghan kommer att föda sitt barn. Klart är i vilket fall att en tradition bryts.

Det är knappt fyra månder kvar till Meghan Markle, 37, och prins Harry, 34, blir föräldrar och Storbritannien tycks ha drabbats av en ordentlig babyfeber.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Meghan Markle och prins Harry gifte sig i maj förra året och kort därefter blev Meghan gravid. Hon har fortsatt delta på kungliga uppdrag och tillställningar med sin ständigt växande bebismage och tycks inte ha dragit ner på tempot.

Tidningen The Mirror kungliga reporter Russell Myers har tidigare kallat Meghan Markle för en arbetsnarkoman.

– En del av personalen och assistenterna uppmuntrar henne att sakta ner lite grann, kanske att hon tar på sig för mycket, säger han. 

Prins Harry och Meghan Markle går också och väntar på att deras bostad, Frogmore cottage vid Windsor castle, ska bli färdigrenoverat så paret kan flytta in. De kommer dock att fortsätta ha sina kontor vid Kensington palace.

Med kort tid kvar till förlossningen är alla mycket nyfikna på var Meghan Markle kommer att föda sitt barn.

Bryter kungliga traditionen

Prins Harrys bror, prins William och hans fru Kate Middleton hälsade sina barn, Gerorge, 5, Charlotte, 3, och Louis, 8 månader, välkomna på Lindo Wing på St. Mary’s Hospital. St. Mary´s är dock inget alternativ för prins Harry och Meghan Markle, skriver tidningen People.

Istället pratas det om andra alternativ, varav ett är att de kommer att välja Frimley park hospital i Surrey där prins Edwards maka, Sofia, fött sina barn. En av anledningarna till detta ska vara att Frimley park hospital ligger närmare prinsparets hem. Ett annat alternativ, skriver People, är att Meghan Markle skulle välja att föda hemma i Frogmore cottage.

En taleskvinna för Kensington palace har avböjt att kommentera var Meghan Markle kommer att föda sitt barn. Inte heller vill det brittiska hovet avslöja när Meghan Markle kommer att gå på föräldraledighet.

Genom att inte välja samma sjukhus som Kate Middleton bryter Meghan Markle en kunglig tradition. Både Kate Middleton och prinsessan Diana visade för första gången upp sina barn på trappan till St. Mary’s hospital.

LÄS MER: Drottningens glädje: Meghan Markle och Kate Middleton försonas

LÄS MER: Hon är Meghan Markles okända dubbelgångare

FOTO: TT