Meghan Markles anklagelser – relationen med Victoria Beckham

Relationen mellan Beckham och prins Harry och Meghan Markle

Makarna Beckhams är nära vänner med prins Harry och Meghan Markle.
Men när Meghan läste en artikel om vänskapen såg hon rött – och prins Harry konfronterade David Beckham.
Slå på ljud

När prins Harry, 35, och Meghan Markles, 38, bröllop sändes i direktsänd tv den 19 maj 2018 kunde tittarna se att det var en liten – men ack så exklusiv – skara av vänner och familj som var inbjudna.

Bland annat syntes makarna David, 44, och Victoria Beckham, 45, som titulerats som nära vänner till Harry och Meghan. Men nu avslöjar tidningen The Sun att relationen mellan dem är allt annat än okomplicerad.

I slutet av december ska Victoria Beckham ha stöttat Meghan Markle inför flytten till Storbritannien, bland annat med att föreslå bra frisörer, stylister och annat en privilegierad kvinna kan behöva i storstaden London. Men när Meghan Markle själv läste artikeln om att Victoria Beckham agerade stöd åt henne ska hon ha exploderat.

Victoria och David Beckham på Harry och Meghans bröllop

Victoria och David Beckham var några av de få exklusivt inbjudna gästerna till Harry och Meghans bröllop.

Victoria och David Beckham i kyrkan på Harry och Meghans bröllop

Victoria och David är nära vänner till prins Harry och Meghan Markle, men det har funnits svåra stunder i deras vänskap.

Meghans samtal med Harry om Beckhams

– Hon var vansinnig, säger en källa till The Sun nu.

Meghan Markle ska ha blivit så illa till mods av det att hon tog upp det med sin blivande make.

– Hon trodde att Victoria låg bakom – även om tanken på att Victoria Beckham skulle ringa till journalister för att ge dem nyheter är skrattretande – och pratade med Harry om det.

Att Harry och Meghan står varandra otroligt nära är det inget snack om, och prinsen ska ha konfronterat Victorias make David om det.

Prins Harry konfronterade David Beckham

– Harry är väldigt överbeskyddande när det kommer till Meghan och bestämde sig för att hantera det genom att kontakta sin goda vän David.

Även om prins Harry ska ha varit artig och lugn var samtalet enligt uppgifter obekvämt och förändrade relationen mellan dem.

– De två kom överens om att gå vidare men det gjorde relationen obekväm för en tid. Senare kom det ut att läckan till media förmodligen kom från skönhetssalongen. Efter en tid fick de vänskapen tillbaka men det tog några månader, säger källan.

Meghan Markle och prins Harrys kyss på sitt bröllop

Harry och Meghan gifte sig i slutet av maj 2018, ett bröllop som miljontals följde i direktsändning.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!