Artikeln innehåller reklamlänkar

Meghan Markle visar Archies ansikte för första gången

Meghan Markle visar för första gången Archies ansikte

Vi har länge väntat på att få se en tydlig bild på Meghan Markle och prins Harrys son Archie – och nästan fem månader senare visar kungligheterna äntligen upp honom!
Slå på ljud

Den 6 maj föddes Storbritanniens kungahus yngsta medlem, lilla Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Mamma och pappa, Meghan Markle, 38, och prins Harry, 34, träffades 2016 och förra året gifte de sig med ett storslaget bröllop.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Redan under hösten 2018 ryktades det om att paret väntade barn och i oktober som det brittiska hovet bekräftade att så var fallet.

”Deras kungliga högheter, hertigen och hertiginnan av Sussex är väldigt glada att tillkännage att hertiginnan av Sussex väntar ett barn under våren 2019”, skrev Kensington Palace på sin officiella Twitter-sida.

Den 6 maj i år kom så det glada beskedet att Archie kommit till världen.

Vi är glada att berätta att hertigen och hertiginnan av Sussex välkomnade sitt förstfödda barn tidigt på måndagsmorgonen. Sonen väger 3300 gram. Hertiginnan och hennes barn mår båda bra och paret vill tacka allmänheten för deras stöd under den här speciella tiden i deras liv”, hälsade Meghan Makle och prins Harry i ett inlägg på Instagram.

Några dagar efter födseln visade Meghan Markle och prins Harry upp sin son och sig själva för pressen. Då kunde man bara se en skymt den kungliga bebisen.

Vem är Archie lik?

Den 16 juni lades en bild upp på Meghan Markles och prins Harrys officiella Instagramkonto. Bilden föreställer Archie som tittar fram bakom sin pappas hand. Bilden väckte stor uppståndelse och ilska då många tyckte att prinsparet var snåla som inte visade upp hela Archies ansikte.

”Okej, jag gillar den kungliga familjen, men den här bilden är ett slag i ansiktet!! Vi förstår att ni vill hålla honom borta från offentligheten, men lägg inte ut några bilder då. Att lägga upp övre halvan på hans huvud är ett slag i ansiktet på era följare … Skärp er, din bror som en dag kommer bli kung har visat bilder på sina tre barn. Varför är ditt barn mer speciellt?” skrev en upprörd person i en kommentar.

Nu befinner sig Archie på resande fot med sina föräldrar. Under tio dagar ska Meghan Markle, prins Harry och Archie resa runt i Sydafrika. Under resans första dagar har Archie redan fastnat på bild.

På bilderna är han i sin mammas trygga famn när familjen träffar ärkebiskop Desmond Tutu, som på en av bilderna ger Archie en puss på pannan.

Det är tydligt från bilderna att Archie, åtminstone just nu, brås på prins Harry. Han är nämligen pappa upp i dagen.

FOTO: TT/James Whatling

SENASTE NYTT!