Artikeln innehåller reklamlänkar

Meghan Markle och prins Harrys privata bilder från Archies dop

Blderna från archies dop

Idag döptes Meghan Markle och prins Harrys son Archie Harrison Mountbatten-Windsor! Nu har paret delat deras privata bilder från dagen.

Under dagen hölls dopet för det senaste tillskottet i den brittiska kungafamiljen. Meghan Markle, 37, och prins Harrys, 34, son som föddes den 6 maj tidigare i år har fått namnet Archie Harrison Mountbatten-Windsor. På plats fanns endast den närmsta familjen bestående av bland annat prins Charles och hans Camilla prins William och Kate Middleton samt Meghan Markles mamma Doria Ragland.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Ceremoni var liten och privat utan någon som helst press eller media på plats för att bevaka dopet. I ett pressmeddelande skrev Buckingham palace dock att paret skulle ha en egen fotograf på plats, och att de skulle dela med sig av några av bilderna från dagen.

Och nu är bilderna från dopet här! På Instagram har Meghan Markle och prins Harry delat med sig av bilder från dagen. På en av bilderna är Archie, mamma Meghan Markle och pappa prins Harry samlade ihop med prins Charles och Camilla, Doria Ragland, lady Jane Fellowes, lady Sarah McCorquodale, och prinsparet Kate och prins Wiliam.

På en annan bild myser Archie ihop med sina föräldrar.

Hertigen och hertiginna Sussex är så glada att dela glädjen i dag med allmänheten som har varit otroligt stöttande sedan deras sons födelse. De tackar för er vänlighet i att välkomna deras förstfödde och firar detta speciella ögonblick”, skriver de i bildtexten till bilderna.

Visar ansiktet för första gången

Men inte bara det att folket fick en inblick i det privata dopet. Det här är även första gången som Meghan Markle och prins Harry visar upp Archie så att folket ser hela hans ansikte. Bland kommentarerna är folket uppenbart överlyckliga över att äntligen få se en tydlig bild av Archie.

Men titta vilken liten ängel”, skriver en.

Vilka otroliga bilder”, skriver en annan.

Men snälla titta på Archie! För gullig”, skriver ännu en.

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!