Artikeln innehåller reklamlänkar

Meghan Markle och prins Harrys hemliga resa med Archie avslöjad

Meghan Markle och prins Harry har tagit med sin son Archie på hans första semesterresa

Drygt tre månader gammal har Archie fått åka på sin allra första semester ihop med mamma Meghan Markle och pappa prins Harry. Resan skedde i största hemlighet – och vi vet vart resan bar av!
Slå på ljud

Den 6 maj fick den brittiska kungafamiljen en ny familjemedlem. Till världen kom då Archie Harrison Mountbatten-Windsor – son till Meghan Markle, 38, och prins Harry, 34.

Redan under hösten 2018 hade det börjat ryktas om att paret väntade barn, men det var först i oktober som det brittiska hovet bekräftade att så var fallet.

”Deras kungliga högheter, hertigen och hertiginnan av Sussex är väldigt glada att tillkännage att hertiginnan av Sussex väntar ett barn under våren 2019”, skrev Kensington Palace på sin officiella Twitter-sida.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Det var också hovet som i maj meddelade att lille Archie hade välkomnats till världen. I ett inlägg på prins Harry och Meghan Markles Instagram-konto framfördes den glädjande nyheten.

”Vi är glada att berätta att hertigen och hertiginnan av Sussex välkomnade sitt förstfödda barn tidigt på måndagsmorgonen. Sonen väger 3300 gram. Hertiginnan och hennes barn mår båda bra och paret vill tacka allmänheten för deras stöd under den här speciella tiden i deras liv”, skrev de i inlägget.

I en intervju strax efter förlossningen berättade en tårögd prins Harry om förlossningen.

– Det var den mest fantastiska upplevelsen jag någonsin har varit med om. Jag är så stolt över min fru och vi är båda så lyckliga och tacksamma över all kärlek vi fått, sa han och fortsatte:

– Alla föräldrar tycker såklart att deras barn är fantastiska men den här lilla saken betyder allt. Jag är överlycklig.

Prins Harry och Meghan Markles beslut om sonen

Archie Harrisson Mountbatten-Windsor har nu hunnit bli ett par månader gammal och har under sin tid på jorden bland annat hunnit med att döpas. Dopceremonin var liten och privat, utan någon som helst press eller media på plats för att bevaka dopet. Däremot hade prins Harry och Meghan en egen fotograf på plats, som tog bilder som senare publicerades på Instagram.

Att hålla Archies liv privat är något som de båda föräldrarna varit väldigt måna om. Bland annat dröjde det två hela månader innan de visade upp Archies hela ansikte för folket.

Archies första semester

Enligt The Mirror har nu Archie fått uppleva sin allra första utlandsresa ihop med sina föräldrar. Resan skedde i hemlighet och bar av till Ibiza! Enligt uppgifter ska familjen ha rest till ön i början av augusti och stannade i fem nätter. Enligt spanska tidningar anlände de med privatflyg i sällskap av ett säkerhetsteam, skriver The Mirror.

Prins Harry, Meghan Markle och lille Archie lämnade sitt hem i största hemlighet bara dagar efter Meghan Markles 38:e födelsedag den 4 augusti, som firades privat i hemmet i Frogmore cottage.

FOTO: TT/James Whatling/MEGA, REX/Guy Bell/Shutterstock

SENASTE NYTT!