TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl Gustaf

Meghan Markle och prins Harry stoppas efter regelbrottet

13 aug, 2019 
Meghan Markle och prins Harry
Prins Harry och Meghan Markle blir inte längre bjudna till vännernas middagar. Anledningen till detta sägs vara att makarna ständigt begår regelbrott under tillställningarna.
Annons
Det här kostade Meghan Markles gravidkläder – miljonsummorBrand logo
Det här kostade Meghan Markles gravidkläder – miljonsummor

Den tidigare skådespelaren Meghan Markle, 38, och prins Harry, 34, har haft fullt upp under de två senaste åren. Förra året gifte sig paret och i maj föddes deras son Archie Harrison Mountbatten Windsor.

Makarnas kärlekshistoria har dock inte bara varit en dans på rosor, utan de har fått motta en hel del kritik sen de blev offentliga med sin romans. Det har handlat om allt från att Meghan Markle vill uttala sig om sina politiska åsikter till att hon bar ett par jeans under Wimbledon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu riktas återigen kritik mot hertiginnan Meghan Markle och hennes prins. Denna gång på grund av hur de beter sig på middagar. Enligt Daily Mail ser flera människor i deras närhet det som ett problem att paret prompt vill sitta bredvid varandra.

Enligt gamla brittiska bordsregler ska par nämligen inte sitta bredvid varandra och prins Harrys vänner stör sig på att makarna trotsar detta. Syftet med bordsregeln är att par som sitter bredvid varandra kan störa och ta bort fokuset från maten under middagen.

Annons

Vännerna vill inte bjuda Meghan och Harry längre

Enligt Daily Mail är det väldigt viktigt enligt brittiska bordsregler att man sitter på den plats där man blir placerad. Då paret enligt uppgifter inte verkar följa detta blir det en del bittra miner.

Daily Mail skriver även att prins Harrys vänner är så pass upprörda över makarnas pussande och kramande på Meghan Markles ”amerikanska vis” att vissa personer till och med gått så långt att de valt att sluta bjuda prins Harry och Meghan Markle till deras fina middagar.

Dessa vänner menar på att Meghan har en tendens att glömma att middagarna är ”exklusiva och traditonella” och istället väljer att gulla och vara kärvänlig med sin kungliga make, vilket i deras ögon tyder på ett dåligt bordsskick.

FOTO: James Whatling / MEGA, SplashNews.com

Annons