Meghan Markle och prins Harry skapar ny kunglig trend

Meghan Markle och prins Harry skapar ny trend

Sedan de blev offentliga har Meghan Markle och prins Harry inte varit rädda för att öppet visa sin kärlek för varandra. Nu hakar fler på trenden och vi får se en annan bild av kungligheterna än vad vi är vana vid.

Prins Harry, 34, och Meghan Markle, 37, gifte sig i maj i år och blev då offentligt hertig och hertiginna av Sussex.

Men trots deras traditionella titlar har de brutit mot ett traditionellt kungligt parbeteende sedan sitt sagolika bröllop: de visar öppet kärleksfulla känslor för varandra. Innan Meghan kom in i bilden har det nämligen tillhört ovanligheten att kungliga par visar ömhet för sin respektive, skriver OK! Magazine.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Harry och Meghan har därför blivit kända för att alltsom oftast synas hålla hand och smeka varandras ryggar – de har till och med setts kyssas framför sina fans.

Trots att det inte tidigare varit vardagsmat för oss att se kungligheterna mysa framför oss på detta sätt, så jublar allmänheten över att få se en annan sida av kungligheterna. Nu verkar det dessutom som att Harry och Meghans kärleksfulla beteende har smittat av sig på andra par i brittiska kungafamiljen.

Prins Charles och frun Camilla Parker Bowles har tidigare setts hålla hand och gå armkrok vid vissa tillfällen. Men i decemberupplagan av Vanity Fair ses de för första gången visa mer värme och ömhet för varandra. Paret strålar av lycka när de tittar varandra i ögonen och på en bild håller Camilla en kärleksfull hand på sin mans ben.

Men det är inte bara Harrys pappa som har hakat på den nya trenden, det har också brorsan prins William och Kate Middleton gjort. Paret har tidigare inte visat mycket beröring i offentligheten, men under de senaste månaderna har det varit annorlunda, enligt OK! Magazine.

Ett exempel är när de var gäster på prinsessan Eugenies bröllop i oktober. Där blev paret fångades på bild när de tar varandras hand på ett kärleksfullt sätt, i väntan på brudens ankomst.

LÄS OCKSÅ:Här hittar du Meghan Markles magiska gravidklänning

LÄS OCKSÅ: Prins Harrys utbrott om Meghan Markle – okända kravet avslöjat

FOTO: Ibl