Meghan Markle och prins Harry hyllas för detaljen i nya bilderna

Mehgan Markle och prins harry hyllas efter nya bilderna med Archie

Den brittiska kungafamiljen har fångat sin mysig utflykt på bilder och nu hyllas bilderna av folket. ”Att se dessa bilder på Meghan, Harry och Archie är helt underbart”, kommenterar en på parets Instagram-konto.

Prins Archie Mountbatten-Windsor har gjort sin polodebut, självklart vid sidan av planen och i mamma Meghan Markles trygga famn. Tillsammans med pappa prins Harry besökte de Billingbear Polo Club i engelska Surrey. Anledningen till besöket var att prins Harry och prins William gjorde upp om segern i en välgörenhetsmatch under namnet The King Power Royal Charity Polo Day. Polomatchen spelades till minne av fotbollslaget Leicester City ägare Vichai Srivaddhanaprabha som omkom i en flygplansolycka i våras.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Även Kate Middleton syntes i publiken tillsammans med barnen Louis, George och Charlotte. På de nya bilderna ses barnen spela fotboll, hälsa på hästarna och leka ihop. Bilderna hyllas nu för att se väldigt familjära och vanliga ut – som även kungapar kan vara ibland. På Meghan Markle och prins Harrys officiella Instagram-konto hyllas de i kommentarerna.

”Meghan och Archie såg supersöta ut under polomatchen när de stöttade Harry. Det var så gulligt när hon kysste Archies lilla huvud”, kommenterar en.

”Äntligen får vi se bilder på paret med Archie”

”Härligt att se bilder på familjerna tillsammans för ett bra ändamål”

”Att se dessa bilder på Meghan, Harry och Archie är helt underbart”.

Kate och Meghan återförenades

Att Kate Middleton och Meghan Markle befann sig på samma polomatch skapade en hel del rubriker i brittisk media. Då kungaparen flyttade isär efter att tidigare ha bott på samma ställe började spekulationerna i media om de två kvinnorna var ovänner. Det var allt ifrån teorier om att det var ovänner över var de skulle bo, hur de ska arbeta och vilka som ska göra vad. Men nu ser de båda två ut att vara bra vänner – om de ens har varit ovänner någon gång.

Prinsessan Charlotte passade på att spela fotboll.

Vem som vann matchen? Prins Williams lag kammade hem pokalen och gratulerades av Vichai Srivaddhanaprabhas änka Aimon. Och välgörenhetsmatchen drog in en miljon pund (vilket motsvarar nästan tolv miljoner kronor).

FOTO: TT