Meghan och Kates beslut om boendet – efter prinsparens bråk

Meghan Markle, prins Harry, prins William och Kate Middleton

Kate Middleton och Meghan Markle kan inte längre hålla sams. Nu måste man dela upp personalen emellan dem.

Gravida Meghan Markle, 37, och Prins Harry, 34, sägs ha varit i luven på Kate Middleton, 37, och Prins William, 36. Det har varit olika besked om prinsparens relation genom åren och det har stundtals pratats om att det är bröderna som inte kommer överens, men rykten om ett bråk mellan svägerskorna har också cirkulerat.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet!

En källa berättade tidigare i år att allting handlar om något som sades innan Meghan och Harrys bröllop.

– Harry har blivit helt bortkollrad av Meghan. Sedan han träffat henne har han helt förändrat sig, detta var något som prins William märkte och frågade sin bror om det kanske inte skulle vara bra att besinna sig lite, att det gått lite väl fort hela romansen, har Svensk Damtidning skrivit tidigare.

Det senaste på tapeten är att familjerna nu ska dela på den personal som jobbar på Kensington Palace för att minska friktionen mellan fruarna.

Prinsarna ska dela upp hushållet

När William blir prins av Wales kommer han att få mer ansvar. Harry och Meghan har inte det där och verkar hellre vilja gå sin egen väg. Det har skapat spänning mellan Williams och Harrys fruar”, berättar en källa till Radaroline.

Tanken är att prinsarna ska dela upp hushållet så snabbt som möjligt så att fruarna inte behöver gå varandra på nerverna.

Meghan behöver dessutom fokusera på sin förlossning i april så det är inte långt kvar och hon har fullt upp med förberedelserna inför nedkomsten. Nu rapporterar The Sun att Meghan ämnar anställa en doula, alltså en icke-medicinskt kunnig person som finns med som stöd under förlossningen.

Att ligga i fejd med svägerskan är både tidskrävande och energislukande och förhoppningsvis blir det lite lugnare nu mellan familjerna när de inte länge behöver ha samma personal.

LÄS MER: Så mycket tjänar Samantha på systern Meghan Markles förlossning

LÄS MER: Camilla Läckbergs vassa pik mot Meghan Markle efter upptäckten

FOTO: TT

Senaste nytt