Meghan Markle förkrossad över drottning Elizabeths förbud

Meghan Markle förkrossad efter drottning Elizabeths förbud mot hundar i Buckingham palace.

Oenigheter råder i det brittiska kungahuset. Och det är mellan Meghan Markle och drottning Elizabeth dispyten ligger. Trots Meghans stora vilja att adoptera en hund till sonen Archie säger Elizabeth strängt nej – till Meghans stora sorg.

Den 6 maj blev Meghan Markle, 37, och brittiske prins Harry, 34, föräldrar för första gången. Till världen kom sonen Archie Harrison Mountbatten-Windsor, som välkomnades till den kungliga familjen med öppna armar.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Timmar efter förlossningen berättade en tårögd prins Harry om lyckan över familjens nya medlem – och det rådde inget tvivel om att Archie direkt blivit mammas och pappas ögonsten.

– Jag är så stolt över min fru och vi är båda så lyckliga och tacksamma över all kärlek vi fått, sa prins Harry och fortsatte:

– Alla föräldrar tycker såklart att deras barn är fantastiska men den här lilla saken betyder allt. Jag är överlycklig.

Drottning Elizabeth sätter stopp

Bara några dagar gammal började den nyfödda Archie att överösas av presenter från kungliga entusiaster runtom i världen. Och presenter har han fått även av sina föräldrar. Men en gåva blir Archie utan – och detta på grund av drottning Elizabeth, 93.

Enligt sajten Radar online ska Meghan Markle ha velat adoptera en hund till Archie. Men när drottning Elizabeth fick nys om detta satte hon stopp och skapade en helt ny regel: Inga fler hundar får vistas på Buckingham palace!

– Harry och Meghan har flyttat sina kontor till drottningens Buckingham palace och hon vill absolut inte att en hund förstör hennes mattor, säger en källa till Radar online och tillägger:

– Plus att hon har sina egna corgis där och de tycker inte om andra hundar särskilt mycket.

Enligt källan uppmuntras Meghan och Harry av drottning Elizabeth att bestämma hur de själva vill ha det på sin egen egendom. Men att ta med en hund till Buckingham palace är strängeligen förbjudet.

– Meghan är förkrossad över detta eftersom att det är hennes passion att rädda herrelösa hundar, säger källan till Radar online.

Det är inte första gången drottning Elizabeth stoppar Meghan Markles idéer. Nyligen rapporterade Radar online om att Meghan tvingades lägga ner sina planer på att skriva en memoar.

FOTO: TT/Stephen Lock, TT/Peter Byrne