Meghan Markle avslöjar sonen Archies stora förändring

Archie utvecklas nu.

Lilla prinsen Archie växer och blir större – och nu avslöjar mamma Meghan Markle att han fått sina första tänder!
Slå på ljud

Meghan Markle, 38, och prins Harry, 34, träffades sommaren 2016 och ett halvår senare bekräftades deras relation av det brittiska hovet. I maj 2018 gifte de sig med hela världens ögon på sig och ett år efter bröllopet välkomnades parets son, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, till världen.

Nu har sonen Archie, ett halvår gammal, fått sina första tänder. Detta avslöjade mamma Meghan Markle när hon träffade familjer som har en familjemedlem i det militära under onsdagsmorgonen, skriver People. I en video när hon hälsar på en liten flicka säger hon:

– Titta på dina små söta tänder. Archie har precis fått två tänder, säger hon och pekar på hennes nedersta läpp och fortsätter:

– Två små precis där.

Väl på träffen med familjerna passade Meghan Markle på att prata med de andra föräldrarna om allt som hör småbarn till, allt från sömn och tänder till krypande, skriver People.

Archies smeknamn

Meghan Markle och prins Harry kom nyligen hem från deras resa i Afrika, där Archie hade sitt första kungliga ”uppdrag”. Under resan berättade det kungliga paret flera roliga detaljer om deras son, som sonens första lekis.

– Det var väldigt kul, han älskade det, säger Meghan Markle.

Meghan Markle avslöjade även parets smeknamn för den lilla prinsen, vilket är Bubba. Pappa prins Harry berättade att Archie var ständigt nyfiken.

– Han är alltid så upptagen, han vill alltid göra saker och stå, sa han varpå Meghan Markle la till:

– Han vill alltid upptäcka, säger hon enligt People.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!