LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Märtha Louise beslut med barnen – efter Ari Behns bortgång

25 feb, 2020 
Malin Ljung
Prinsessan Märtha Louise och barnen
Sedan Ari Behns bortgång har prinsessan Märtha Louise hållit en låg profil och inte synts till.
Nu avslöjar norska Se og Hør att hon tagit barnen och lämnat landet, tillsammans med nya kärleken Shaman Durek.
Annons
Märtha Louise svar om prinsesstiteln efter kritikenBrand logo
Märtha Louise svar om prinsesstiteln efter kritiken

Den norska kungafamiljen skakades svårt när de under juldagen fick beskedet att författaren Ari Behn avlidit. Han var tidigare gift med prinsessan Märtha Louise, 48, och de två har döttrarna Maud Angelica, 16, Leah Isadora, 14, och Emma Tallulah, 11, tillsammans.

Sedan det tunga beskedet har oron inom kungafamiljen varit stor. Bland annat har kung Harald varit inlagd på sjukhus på grund av hälsoproblem som dök upp i samband med sorgen.

Märtha Louise och döttrarna har inte synts till alls, förutom när Ari Behn begravdes i Oslo domkyrka. Äldsta dottern Maud Angelica höll då ett gripande minnestal om sin far, samtidigt som Märtha Louise stod vid hennes sida som stöd.

Prinsessan Märta Louise beslut med barnen

Dessutom har hon och pojkvännen shamanen Durek Verett, 45, inte visat sig tillsammans sedan juldagsmorgonen. Han fanns heller inte vid hennes sida under begravningen.

På grund av att de inte setts tillsammans har det ryktats om att de två gjort slut, men nu kan norska Se og Hør avslöja att så inte är fallet, för på nya bilder som sajten publicerat kan man se att de två varit på kärlekssemester på Hawaii.

Annons

– Prinsessan Märtha och Durek är fortfarande tillsammans, och Märtha åkte nyligen till Los Angeles och Hawaii för att träffa sin käraste. En internationell bildbyrå tog bilder på dem på stranden och de såg otroligt förälskade ut. De badade och kysstes och hade bara ögon för varandra, säger Se og Hørs hovreporter Anders Stavseng till Svensk Dam.

Märtha Louise och Durek nära förlovning

I det nya numret av tidningen finns kärleksbilderna, och där kan man även se att Märtha Louise valt att ta med döttrarna på resan. De ska ha träffat större delat av Dureks familj och ska ha bott i en stor villa på ön Oahus norra sida.

Enligt Se og Hørs hovreporter Anders Stavanger ska förhållandet vara allt annat än på väg att ta slut, istället hävdar han att Märtha Louise och Durek är redo att ta nästa steg.

– Det går mot förlovning för Märtha och Durek, det är tydligt att deras förhållande är mycket seriöst, säger han.

FOTO: TT

Annons