LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Marius Borgs flickvän Juliane Snekkestad chockar alla med bilden

18 feb, 2020 
Malin Ljung
Marius Borgs flickvän Juliane Snekkestad släpps in allt mer i den norska kungafamiljen.
Men nu är tystnaden kompakt efter en ytterst privat bild som Juliane lagt upp på Instagram.
Annons
Därför byter norska prinsessan skola inför sista året – hovets egna ordBrand logo
Därför byter norska prinsessan skola inför sista året – hovets egna ord

Modellen Juliane Snekkestad och kronprinsessan Mette-Marits son Marius Borgs förhållande blev känt för ungefär 1,5 år sedan, och kort därefter bekräftade han relationen med att publicera en bild på när de pussas.

Sedan dess har deras förhållande utvecklats och kärleken mellan det unga paret verkar bara växa sig allt starkare. För ett år sedan flyttade de ihop och blev sambos, och kort därpå skaffade de hund tillsammans. En ny familjemedlem som Mette-Marit jublade högt över.

– Äntligen har barnbarnet kommit till vårt hus!, skrev hon på Instagram.

Juliane Snekkestads okända karriär

Under hösten dök Marius Borg och Juliane Snekkestad upp på röda mattan i Oslo när filmen Maleficent: Mistress of Evil hade premiär. Anledningen till att det annars mediaskygga paret dök upp på förhandsvisningen var att Juliane hade en liten roll i filmen.

– Jag började jobba som modell för att jag ville bli skådespelerska, men sen la jag det väl lite på hyllan, men nu är det vad jag vill bli. Så vi får se vad som sker, berättade Juliane på presskonferensen.

Annons

I början av året fanns Juliane Snekkestad med vid kungafamiljens sida när de tog farväl av Ari Behn, prinsessan Märtha Louise exmake. Det hör inte till vanligheterna att förhållanden visas upp i så offentliga sammanhang när paret inte är gifta eller trolovade.

Att Marius flickvän Juliane fick följa med på begravningen är med andra ord ett tecken på att förhållandet är seriöst och att kronprinsparet Haakon och Mette-Marit tror att Juliane har en framtid med deras son.

Kungafamiljens uteblivna stöd till Marius Borgs flickvän

Nu har Juliane Snekkestad uppdaterat sin Instagram med en ny bild som onekligen väcker uppmärksamhet. Den är väldigt avklädd och definitivt inte ligger inom ramarna för vad personer nära kungafamiljen brukar dela med sig av. Juliane har tagit bilden själv där hon enbart är iförd en leopardmönstrad bh och svarta trosor.

”Wow, absolut bedårande underbar och sexig vacker kvinna”, skriver en person.

Och i kommentarsfältet återfinns fler hjärtemojis och eldar som menar att Marius Borgs flickvän är vacker.

Hennes följare må jubla över den privata bilden, men kungafamiljen har hittills varken gillat eller kommenterat bilden. Inte ens Marius Borg har lämnat något avtryck på inlägget. Och då ska man ha i åtanke att de brukar återfinnas med kommentarer och gilla inläggen som Juliane publicerar.

FOTO: TT

Annons