LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Marius Borg om konflikten med flickvännen Juliane Snekkestad

22 maj, 2020 
Lina Arvidsson
Marius Borg och flickvännen.
Mette-Marits son Marius Borg la upp en bild på sin nya motorcykel på Instagram.
Det fick Juliane Snekkestad att skriva en kommentar – som fick ett rappt svar.
”Pfft ljug inte”, skriver Marius Borg.
Annons
Marius Borg och Juliane SnekkestadBrand logo
Marius Borg och Juliane Snekkestad

Det var för ungefär två år sedan det blev känt att kronprinsessan Mette-Marits son Marius Borg skaffat en käresta. Det är modellen Juliane Snekkestad som fångat Marius hjärta. Han valde kort efter att deras förhållande avslöjats att bekräfta relationen genom att publicera en pussbild.

Sedan detta har det unga paret tagit många steg i sin relation. För drygt ett år sedan flyttade de ihop och blev sambos. Kort därpå skaffade de också en hund, vilken Mette-Marit kallade för ”barnbarn”.

Det är tydligt att Juliane Snekkestad är välkommen in i den norska kungafamiljen. I början av året närvarade Marius Borg på Ari Behns begravning – och Juliane fanns med vid Marius sida. Detta uppmärksammades då det inte hör till vanligheterna att förhållanden visas upp i offentliga sammanhang när paret inte är gifta eller trolovade.

Ärliga orden om relationen

Mette-Marit fick sonen Marius Borg i en tidigare relation innan hon träffade kronprins Haakon. Marius väljer sällan att synas ihop tillsammans med kungafamiljen. Kanske är det därför intresset för honom är så stort?

Annons

Juliane Snekkestad lägger då och då upp bilder på Instagram och det händer att Marius syns på hennes bilder –  men även hon är restriktiv med glimtar från deras relation. Nu har hon också gjort sitt konto privat.

Men nu har Marius Borg gjort ett nytt inlägg på sitt eget Instagram-konto – och det ger ändå något av en bild över hur deras relation ser ut.

På bilden syns en sprillans ny motorcykel som Marius stolt poserar på. Bilden har fått många att skriva kommentarer.

Bara skägget som saknas nu”, skriver en person.

Smooth som alltid”, skriver en annan.

I kommentarsfältet dyker också Juliane upp.

Kuuuuul”, skriver Juliane Snekkestad i en kommentar.Detta får Marius Borg att ge svar på tal, och avslöja att det finns en konflikt i relationen.

Pfft ljug inte, du tyckte jag var jättedum”, skriver Marius Borg.

FOTO: Andreas Fadum/TT, Instagram

Annons