LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Madeleines nya bild visar Adriennes likhet med kungen

05 jul, 2020 
Prinsessan Madeleine, Adrienne, Nicolas, Leonore
Det har gått ett tag sedan vi såg prinsessorna Adrienne och Leonore tillsammans med sin bror pris Nicolas. Men nu har Madeleine delat med sig av en bild på syskonen, till följarnas stora förtjusning.
Annons
Allt om prinsessan MadeleineBrand logo
Allt om prinsessan Madeleine

I går firades USA:s nationaldag. Den kanske inte firades lika glatt i år som tidigare på grund av oroligheterna i landet. Men prinsessan Madeleine, som ju bor i USA, delade med sig av en fin hälsning – och en ny bild på sina tre barn.

Hänt har tidigare skrivit att Madeleine gärna vill ta med familjen till Sverige i sommar. Bland annat för att fira sin syster, kronprinsessan Victoria, som ju fyller år den 14 juli. En annan anledningen är att prinsessan ska känna hemlängtan efter den tuffa och ensamma tiden som varit i USA.

Tuffa tiden i USA

Hon har tvingat isolera sig tillsamman med maken Chris O’Niell och barnen Adrienne, Leonore och Nicolas på grund av den rådande coronasituationen och de hårda restriktioner som det medfört. Madeleine håller ju kungafamiljens sommarställe Solliden på Öland varmt om hjärtat, och det verkar ha tärt på henne att inte kunna resa dit.

Dessutom verkar isoleringen göra sitt till, eftersom det inte är lika enkelt att träffa vänner och andra familjer just nu.

Annons

Hur det blir med resan till Sverige är inte helt klart än, vad det verkar. Men vad som är klart är att familjen tycks ha det relativt bra ändå i Florida på den amerikanske östkusten.

Det var mer än en månad sedan som svenska folket fick se en bild på de tre syskonen tillsammans, och många av prinsessans följare verkar ha längtat efter att få se en ny. I går fick de alltså sin önskan igenom, då Madeleine delade med sig av ett inlägg på Instagram.

Härlig bild! Glad nationaldag till er!”, skriver en person.

Såå sött! Alla är så gulliga. Jag älskar dig och din vackra familj. Det ser så lyckliga ut”, skriver en annan, och en tredje skriver:

Jättefina barn. Stolta föräldrar. Njut, ta vara på tiden.

Likheten med kungen

En följare tycker sig se likheter mellan den yngsta prinsessan, 2-åriga Adrienne, och Madeleines far, kung Carl XVI Gustaf.

Vilka massa lockar Adrienne har. Måste vara efter sin morfar kungen? Så fina alla era barn.

 

En annan håller inte med, utan tycker att prinsessan är mer lik drottning Silvia.

Hej, din minsta tjej. Är hon lik mormor?

Och ja, Adriennes hår verkar vara snackisen bland kommenteraren.

Jag älskar de där lockarna!”, skriver till exempel en person.

Och man kan väl inte annat än att hålla med följarna om att det är en väldigt fin bild. Nu återstår bara frågan om nästa bild kommer att tas på Öland, eller om Madeleine och familjen tvingas stanna kvar i USA resten av sommaren.

Bild: Mikael Fritzon/TT, Instagram, Christine Olsson/TT

Annons