TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Kungliga avslöjandet: Det kan prinsessan Madeleines barn heta

02 mar, 2018 
Vad kommer prinsessan Madeleines tredje barn att heta? Här är namnen som mycket möjligt kan bli prinsen eller prinsessans namn.
Annons

Snart föder prinsessan Madeleine, 35, en liten prins eller prinsessa. Hennes tredje barn är beräknad att komma i mitten på mars, och blir där med det sjunde kungliga barnbarnet på bara sex år. Om det blir en liten prinsessa så kan de hända att hon kommer att få namnet Alice, efter Madeleines mormor Alice Sommerlath och farmor Sibylla, som båda hade namnet Alice.

Men även Silvia kan bli hennes tilltalsnamn, eftersom att prinsessan Leonore, 4, inte fick något av drottningens namn. Eller Josephine som både Madeleine själv heter och hennes anmoder drottning Josefina. Men det ryktas också om att det kan bli ett oväntat namn till barnet. Något franskklingande som Elouise, Celine, Pauline och Margaux, skriver Svensk Dam.

Mellannamnen blir lättre att bestämma. Det stora släktnamnet på Chris O’Neills, 43, sida är Maria eftersom att hans mamma, hans två systrar och deras döttrar bär det namnet. Blir det däremot en prins kommer han troligen att få namnet Paul, som också är en tradition i Chris släkt. Prins Nicolas, 2, bär namnet Paul i mellannamn.

Kanske får även morfar kungen en del i namnet? Kanske Carl? För att få med både kungen och prins Carl Philip. Ja, vad tror ni? Vad kommer barnet att heta?

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Foto: IBL

Annons