Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl Gustaf

Kungens exklusiva kärleksgåva till drottning Silvia

14 okt, 2018 
kungens kärleksgåva till drottning Silvia
För många år sedan gav kung Carl Gustaf en kärleksgåva till drottning Silvia – som hon än idag använder. Se henne i den fina kärleksgåvan som många drömmer om!
Annons

Än spirar kärleken mellan kung Carl Gustaf och drottning Silvia! Trots många år av äktenskap verkar deras kärlek starkare än någonsin. För många år sedan gav kungen en gåva till Silvia som skulle symbolisera deras kärlek – och än idag ser vi Silvia klä i kärleksgåvan.

Många drömmer om att få ett så kallat Love Bracelet, ett kärleksarmband på svenska, från det exklusiva märket Cartier. Armbandet öppnas och stängs med hjälp av en skruvmejsel och det hela ska symbolisera kärlek och samhörighet.

En annan viktig detalj med armbandet är att det inte får köpas av den som ska bära det, utan det måste vara en kärleksgåva från någon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det var just ett sådant populärt armband gav kung Carl Gustaf till drottning Silvia för många år sedan, och hon bär det alltså fortfarande. Senast under 200-årsjubileet av Bernadottedagen i måndags i sydfranska Pau syntes Silvia i armbandet.

Annons

Det finns en annan person i kungafamiljen som stolt bär ett Love Bracelet runt handleden, prinsessan Madeleine. Men det är inte bara kungligheter som bär armbandet. Kändisar som Elizabeth Taylor, Angelina Jolie, Kylie Jenner, Pippa Middleton och Tina Turner har alla fått ett likadant armband av sin partner en gång i tiden.

Armbandet Love Bracelet från Cartier kan kosta över fler 100 000 kronor, och det billigaste kostar 30 000 kronor. Armbandet finns i 42 olika varianter.

Se drottning Silvia i kärleksgåvan från kungen här:

FOTO: Ibl, TT

Annons