LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Kungafamiljens lycka – detaljen i bilden på prins Nicolas visar

29 jul, 2023 
Frida Eklöf
Prins Nicolas
Kungafamiljen njuter av semester på deras sommarparadis på Öland.
Nya detaljen i bilden på prins Nicolas visar kungafamiljens stora lycka på ön.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kronprinsessan på besök i Ängsö nationalparkBrand logo
Kronprinsessan på besök i Ängsö nationalpark

Öland är ett riktigt sommarparadis för den svenska kungafamiljen. Det var i mitten av juli som kronprinsessan Victorias, 46, födelsedag firades på Borgholm.

Och sedan dess verkar det som att stora delar av kungafamiljen har stannat kvar på Öland.

Kungafamiljens lycka – nya bilden på prins Nicholas avslöjar detaljen

Ett populärt inslag på Öland är Solliden Sessions dit några av Sveriges främsta artister kommer och uppträder under sommaren.

Arrangören Patrik Kall har tidigare berättat för Hänt att kungafamiljen brukar dyka upp vid spelningarna. Även om han inte vet exakt vilka konserter familjen kommer att delta vid.

Under onsdagen uppträdde inga mindre än Dolly Style och Theoz på Solliden, något som delar av kungafamiljen inte ville missa.

På plats fanns nämligen prins Carl Philip och prinsessan Sofia tillsammans med två av sönerna, prins Alexander och prins Gabriel.

Några som heller inte ville missa Melodifestivalen-stjärnorna var prinsessan Madeleine och hennes tre barn prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

Annons

På bilder som Svensk dam har publicerat kan man se hur prins Alexander fick den stora äran att sitta bredvid idolen Theoz. Och någon annan som också fick träffa sin stora idol var prins Nicolas som dagen till ära bar en hoodie med Theoz på.

Stora lyckan för kungabarnen – det händer på sommarlovet

Hur många av konserterna på Solliden Sessions som kungafamiljen ska gå på återstår att se, men de har onekligen många fina sommarkvällar att se framemot tillsammans.

– De kommer nog försöka gå på så många de kan, sen är det säkert program som styr med andra saker som ska göras. Men jag vet att man önskar säkert gå på många, har arrangören Patrik Kall tidigare berättat för Hänt.

Och det vekar som att onsdagens konsert med Theoz och Dolly Style var extra efterlängtade hos kungabarnen.

– När Theoz kommer dit så har de sagt att det måste de få se. Sen vet jag att Niclas Strömstedt är någon som både kungen och drottning gärna skulle se om de har tid och det passar i schemat.

Av bilderna att döma såg kungabarnen ut att ha det väldigt trevligt tillsammans med idolen Theoz.

FOTO: Shutterstock

Annons