Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl Gustaf

Kronprinsessan Victorias dans i Vietnam gör succé

08 maj, 2019 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Kronprinsessan Victoria dansar i Hanoi.
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel är på ett två dagar långt besök i Vietnam tillsammans med representanter för svenskt näringsliv. Det har varit ett fullspäckat schema under besöket – men kronprinsessan har ändå funnit tid till dans. Se det magiska klippet här.
Annons
Kronprinsessan Victorias dans från Vietnam-besöket gör succé: ”Härliga moves”Brand logo
Kronprinsessan Victorias dans från Vietnam-besöket gör succé: ”Härliga moves”

Mellan den 8 och 6 maj är kronprinsessan Victoria, 41, och prins Daniel, 45, i Vietnam tillsammans med utrikeshandelsminister Ann Linde och ett 50-tal representanter för svenskt näringsliv.

Under besöket ska de bland annat fira de diplomatiska relationerna mellan Vietnam och Sverige, samt främja svenskt näringsliv och knyta kontakter.

Kronprinsessan Victoria är också en av FN:s hållbarhetsambassadörer och under hennes besök i Hanoi har även FN:s hållbarhetsmål lyfts.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har under sin vistelse i Vietnamn besökt såväl presidentpalatset som skolor och FN:s huvudkontor. Det har varit ett späckat schema för prinsparet och kronprinsessan Victoria har vid två tillfällen hållit tal, skriver hovet.

Under den vietnamesiska regeringens välkomstmiddag berättade Victoria att hon ser fram emot att få välkomna Vietnams premiärminister till Sverige om några veckor.

Annons

– Prins Daniel och jag är förtjusta över att vara här i Vietnam i sällskap av den största svenska affärsdelegationen som någonsin besökt ert land, sa kronprinsessan i sitt tal.

Kronprinsessparets tid för dans

Men under kronprinsessparets Vietnam-besök har det också funnits tid för dans. Nyhetsmorgons reporter Jesper Börjesson har varit med under resan och lyckats fånga kronprinsessan Victoria och prins Daniel på film när de försöker hänga med i svängarna till en poplåt. Det är en hel del armrörelser att hålla reda på.

Nyhetsmorgons Instagram har klippet gjort succé där följarna gläds åt att se en glimt från kronprinsessan Victoria och prins Daniels resa.

Härliga moves av vår fantastiska kronprinsessa”, skriver en person.

Älskar verkligen hur de bjuder på sig själva! Denna video blir man glad av“, skriver en annan.

UNDERBART att se hur Viktoria bara flyter med medan Daniel har lite problem. Fantastiskt“, menar en tredje.

FOTO: Instagram, TT

Annons