Artikeln innehåller reklamlänkar

Victorias bilder på Estelle och Oscars luciatåg gör succé

Estelle och Oscar luciatåg 2018

Torsdagsmorgonen på Haga slott blev speciell, prinsessan Estelle och prins Oscar firade nämligen med ett eget luciatåg. Nu delar hovet med sig av kronprinsessan Victorias supersöta bilder på barnen.

Kronprinsessan förevigade barnens luciatåg.

Haga slott fick besök av en lucia och en stjärngosse under torsdagsmorgonen.

Så klart att mamma Victoria var tvungen att ta bilder av gullungarna Estelle och Oscar!

“Lusse Lelle, Lusse Lelle. Elva nätter före jul. Nu äro vi hitkomna så näst före jul”. Högst troligt var det en av sångerna som betades av på Haga slott under luciamorgonen. På Instagram har nämligen kungahuset delat med sig av bilder på prinsessan Estelle, 6, och hennes lillebror prins Oscar, 2, som firade lucia med familjen.

Mamma kronprinsessan Victoria, 41, har tagit bilderna och på dem står Estelle utklädd till lucia, medan lillebror Oscar är en stjärngosse. Båda barnen strålar och ler stort på bilderna, och Estelle håller i en bricka fylld med smaskiga lussekatter.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

“Ett litet luciatåg på Haga i morse”, skriver kungahuset till bildspelet.

Även om prins Daniel, 45, inte nämns i uppdateringen så gissar vi att även han stod stolt som en tupp bakom kameran och njöt av barnens luciafirande.

Bilden avslöjar dessutom att Estelle tappat en framtand och nu har en mycket söt liten glugg.

Luciatåget gick av stapeln hemma hos kronprinsessfamiljen på Haga slott i Stockholm. Bilden är tagen av vad som verkar vara deras vardagsrum, ett rum med stora fönster och ljus inredning. På golvet ligger en beige matta, och bakom barnen står två gräddvita fåtöljer och en matchande soffa.

Madeleine och barnen kommer hem till jul

Kungahusets följare på Instagram jublar över bilden på Estelle och Oscar, kommentarsfältet svämmar över av lyckliga hurrarop.

“Gud så underbart, vilken fin bild. Jag som just tänkte att jag missat Luciamorgon – och så får jag se det här! Vilken glad överraskning ! Tack fina Kronprinsessfamilj som delar med er av er glädje!”, skriver en person.

“Men sååå helt bedårande!!”, skriver en annan.

“Wow vilket sött luciatåg”, tycker en tredje.

Kungafamiljen har många anledningar att fira nu under december. Framför allt för att drottning Silvia fyller 75 år den 23 december, och firandet av henne startar redan den 18 december. Som pricken över i:et kommer Estelle och Oscar att få besök av sina kusiner Leonore, Nicolas och Adrienne. I somras flyttade de till Florida i USA med prinsessan Madeleine, 36, och Chris O´Neill, 44, men planen är att de både ska fira Silvia och jul i Sverige.

Se bilderna på Estelle och Oscars luciatåg här:

LÄS MER: Här återanvänder Victoria Silvias Nobel-klänning från 1995

LÄS MER: Krismöte vid Estelles skola efter kidnappningskämt

FOTO: Kungahuset/kronprinsessan Victoria, Ibl

 

 

SENASTE NYTT!