Kronprinsessan Victoria hyllas efter ovanliga upptäckten

Kronprinsessan Victoria

I veckan inledde kronprinsessan Victoria Stockholm Fashion Week.
Under sitt tal fick svenska folket se henne i en ovanlig look som hyllas av fansen.
– Inte ofta vi får se, skriver en person i en kommentar.

De senaste månaderna har varit rejält annorlunda för många, likväl för den svenska kungafamiljen. På grund av den rådande coronapandemin har de tvingats ändra om sin vardag en hel del. För kung Carl XVI Gustaf, 74, och drottning Silvia, 76, har detta inneburit att de har isolerat sig på slottet i Stenhammar utanför Flen, istället för att närvara vid offentliga evenemang och träffa andra människor.

När det i somras var dags att fira kronprinsessan Victoria på hennes 43-årsdag blev det ett väldigt annorlunda evenemang. Vanligtvis brukar allmänheten få vara med under den stora dagen, men på grund av de restriktioner som råder blev firandet betydligt mer lågmält.

Ovanliga firandet vid Victoriadagen

Det var inte bara allmänheten som stoppades från Victoriadagen. Även kungaparet valde att hålla sig undan från firandet.

– I år är det speciella tider vilket gör att kungaparet håller sig på Solliden. De kommer att följa sändningen på tv, sa hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk dam vid tillfället.

Prinsessan Madeleine, 38, och hennes make Chris O’Neill, 46, var heller inte med på festligheterna. De är nämligen bosatta i Florida, USA, och har varit isolerade i sitt hem sedan i mars.

– Prinsessan Madeleine tycker såklart att det är tråkigt att inte kunna närvara under sin systers födelsedag. Men i dessa tider får man gilla läget, sa Margareta till Svensk dam då.

Någonting som chockerade många SVT-tittare vid Victoriakonserten var att hon detta år valde att skippa sin ölandsdräkt, som hon annars alltid bär på sin födelsedag. Istället fick vi se kronprinsessan i en skir vit klänning från By Malina.

Upptäcken i videon med kronprinsessan

Förutom att fira sin födelsedag har kronprinsessan Victoria under sommaren ägnat sig till viss del åt jobb. Hon har bland annat hållit invigningstalet för Stockholm Pride, som detta år skedde digitalt. Nu får fansen återigen se kronprinsessan via länk. Under tisdagen invigde hon Stockholm Fashion Week från sitt hem Haga slott.

– Modeindustrin är redo för en digital och hållbar framtid, och jag är glad att Stockholm Fashion Week har valt att fokusera på just de frågorna, säger Victoria i sitt peppande tal.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Flera människor har lagt märke till att kronprinsessan ser lite annorlunda ut i videon. Hon har för ovanlighetens skull valt att skippa hårnålar och uppsättningar och istället satsat på en utsläppt frisyr. I kommentarsfältet på Facebook hyllas kronprinsessan Victoria för sin look.

”Så vacker med utsläppt hår”, skriver en person.

”Inte ofta vi får se henne i utsläppt hår men då är det kalas!”, skriver en annan.

Kronprinsessan Victoria

FOTO: Pontus Lundahl/TT, Facebook

LÄS OCKSÅ: Chris O’Neill och prinsessan Madeleine kan missa bröllopet

LÄS OCKSÅ: TV4 avslöjar prinsessan Sofias oväntade uppdrag på kanalen