TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Kronprinsessan Victoria hyllas efter ovanliga familjebilden

05 jul, 2019 
Kronprinsessan på semester med familjen
Kronprinsessan Victoria och hennes familj är på semester på Öland. Innan de nådde fram till slutmålet stannade de till vid ett hotell i Östergötland – och fastnade på en bild som hyllas av fansen.
Annons
Kronprinsessan Victorias dans från Vietnam-besöket gör succé: ”Härliga moves”Brand logo
Kronprinsessan Victorias dans från Vietnam-besöket gör succé: ”Härliga moves”

Det var i juni som kronprinsessan Victoria, 41, och maken prins Daniels, 45, dotter prinsessan Estelle, 7, hade sin första skolavslutning. Lillsessan började på en av Sveriges mest prestigefulla skolor, Campus Manilla på Djurgården i Stockholm, i höstas och har nu alltså klarat sig igenom de första två terminerna.

Någon som dock inte var på plats på skolavslutningen var mamma Victoria. Enligt hovets informationschef Margareta Thorgren hade kronprinsessan för mycket jobb för att kunna närvara.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Kronprinsessan kunde inte närvara med anledning av arbete, sa Margareta Thorgren vid tillfället.

Nu har hela familjen semester från både skola och jobb. Kronprinsessparet har flytt storstan och ska nu tillbringa de varma månaderna på Öland. Men istället för att flyga valde makarna att ta båt till deras semesterresidens.

– De har tagit sjövägen till Öland denna gång, säger Margareta Thorgren till Svensk damtidning.

Annons

Kronprinsessan med familj i Östergötland

På väg till Öland gjorde familjen flera stopp på vägen så att Estelle och lillebror prins Oscar, 3, inte skulle tröttna. De har bland besökt ABBA-profilen Björn Ulvaeus flytande hotell, Slottsholmen i Västervik, enligt Svensk damtidning.

De har även varit på Gryts Varv hotell i Östergötland, vilket förevigades genom en bild på hotellets Instagram-konto.

På bilden hänger kronprinsessan ledigt i en denim-outfit och sneakers. Även prins Daniel har bytt de formella kläderna mot en mer avslappnad look. Han bär ett par shorts, en keps med stor logga och matchar detta med ett par sneakers, precis som sin hustru.

Prinsessan Estelle ser som vanligt glad och busig ut och har redan gjort sig redo för den stundande båtutflykten med en flytväst.

I kommentarsfältet är det tydligt att följarna älskar att se kronprinsessan och hennes familj i ett mer informellt sammanhang.

”Så naturliga och fina som vilken småbarnsfamilj som helst!! Ha en skön sommar på Öland med sol, bad och lek!”, skriver en person i en kommentar.

”Så härligt avslappnat ni ser ut”, skriver en annan.

Annons